5 Lucruri de care ai nevoie daca lucrezi de acasa

0
1139

5 Lucruri de care ai nevoie daca lucrezi de acasa

Daca te-ai hotarat sa lucrezi de acasa, trebuie sa iti creezi un mediu care sa te ajute sa fii productiv. Ai nevoie de intimitate, de liniste si de alte cateva lucruri care sa te faca sa fii mereu in miscare si sa ai spor la treaba.


Deja ai facut primul pas pentru a iti schimba cariera: te-ai decis ca vrei sa lucrezi de acasa. Nu mai ramane decat sa iti amenajezi un birou pentru ca toata treaba sa mearga ca pe roate. In articolul de mai jos, iti prezint 5 lucruri de care ai neaparat nevoie daca te-ai hotarat sa muncesti de acasa.

1. Ai nevoie de un birou!

Nu te pacali singur ca poti sa lucrezi si in pat sau pe masa din bucatarie! Daca nu ai un birou, impreuna cu o zona dedicata pentru a lucra, atunci nu vei fi eficient. Amenajeaza-ti un colt de camera doar pentru tine! Ai nevoie de un birou, un laptop bun, o lampa de birou, un scaun confortabil si de mult spor! Cu siguranta, sporul nu va veni daca vei lucra din pat, imbracat in pijamale.

2. Organizeaza-te!

Daca lucrezi de acasa, trebuie sa ai toate lucrurile pregatite, ca si cand ai fi la birou! Daca livrezi bunuri, nu uita sa te aprovizionezi cu astfel de cutii de arhivare extrem de folositoare si de practice!


Daca iti pregatesti toate lucrurile din timp, nu vei mai avea nicio scuza sa iesi la supermarket si sa pierzi timp pretios. Vei putea sa te concentrezi doar pe munca!

Nu uita de obiectele de papetarie, acestea nu trebuie sa lipseasca din nicio zona dedicata muncii de birou.

3. Ai nevoie de intimitate!

Daca lucrezi de acasa, ai nevoie de o camera in care sa iti poti face treaba in liniste. Inchide usa si astfel cei prezenti in casa vor sti ca nu trebuie sa te deranjeze. Vei putea sa te concentrezi mai usor asa!


4. O imprimanta potrivita!

Daca vrei sa fii eficient, ai nevoie de o imprimanta potrivita, care sa te ajute in cele mai grele momente. Alege o astfel de multifunctionala laser care se potriveste perfect intr-un birou micut. Vei economisi timp si te va ajuta sa fii eficient.

5. Nu uita de lumina!

Evita sa lucrezi intr-un mediu cu lumina saraca. Lasa lumina naturala sa patrunda in incapere pentru ca tu sa te poti concentra. Lumina slaba nu te va face decat sa vrei sa te intinzi in pat si sa te relaxezi. Pastreaza acea lumina pentru zilele tale libere!

Asigura-te ca ai un spatiu linistit si potrivit unui mediu de lucru si atunci vei putea sa fii productiv.


sursa foto: Unsplash