5 Lucruri utile de care ai nevoie cand te muti la curte

0
1823

5 Lucruri utile de care ai nevoie cand te muti la curte

In articolul de astazi va povestim care sunt cele 5 lucruri utile de care ai neaparat nevoie cand te muti la o casa la curte, dar si care sunt avantajele si dezavantajele locuitului intr-o astfel de casa.


Toata lumea vorbeste despre cat de confortabil si bine ar fi sa locuiesti la curte, insa nimeni nu iti spune ca acest lucru presupune cheltuieli ceva mai mari, dar si responsabilitati crescute.

1. Ai nevoie de un generator

La curte, curentul electric cade mai des decat la bloc. De aceea, ai nevoie atat de un generator de curent, cat si de un stabilizator de tensiune. Daca intr-un apartament la bloc se mentine caldura in casa, intr-o casa la curte se raceste mai repede si vei avea nevoie de incalzire intr-o pana de curent.

2. Bucura-te de rapiditatea tehnologiei

Tehnologia a avansat si ne ajuta sa fim mult mai rapizi. De aceea, alege sa iti faci viata mai usoara si opteaza pentru un astfel sistem pentru automatizarea portii care te va ajuta sa uiti de inchisul si deschisul portii manual.


3. Ai nevoie de protectie suplimentara!

In ceea ce priveste securitatea, la curte ai nevoie de paza suplimentara. De aceea, camerele video de supraveghere sunt obligatorii, mai ales daca esti plecat de acasa zilnic. Alege astfel de camere Hikvision si vei fi cu un pas inaintea hotilor!

Opteaza pentru camere care inregistreaza totul pentru a avea dovezile necesare, daca este cazul ca cineva nepoftit sa iti calce proprietatea.

4. Unelte pentru ingrijirea curtii

Trebuie sa tunzi iarba, sa intretii aleile, pomii, dar si gardul. Este frumos sa te gandesti ca vei putea sa iti bei cafeaua in curte, insa curtea are nevoie de ingrijire zilnica din partea ta. Tine cont de acest lucru inainte sa te muti la o casa la curte.


5. Ia in considerare iernile grele

Ai nevoie de masuri de siguranta si de timp suficient pentru a deszapezi. De aceea, tine cont ca iernile pot fi mai grele si strazile se pot deszapezi dupa ore bune. Daca inca nu ti-ai cumparat o casa, alege o proprietate cat mai aproape de strada principala. Acolo vei avea mai multe sanse sa se deszapezeasca mai repede si riscul sa intarzii la serviciu va fi mult mai mic.

 

Tine cont de toate aceste lucruri inainte sa te muti la curte. O casa la curte presupune cheltuieli mai mari, responsabilitate mai mare si mult mai multa treaba pentru a intretine gospodaria.