5 motive ca sa comanzi online materialele de constructii pentru proiectul tau

0
93
cumpara materiale online

5 motive ca sa comanzi online materialele de constructii pentru proiectul tau

Achizitionarea materialelor de constructii devine imperios necesara atunci cand construiesti, iar nevoia de a le avea la indemana, inainte de inceperea lucrarilor, devine evidenta. Fiecare material care iti lipseste nu face altceva decat sa prelungeasca timpul de desfasurare a lucrarii, asa ca ar trebui sa ai in vedere aprovizionarea, inca, dinainte de a desfasura activitatea. Cumpararea online a materialelor poate fi o solutie, iata si de ce.


Achizitiile online se livreaza rapid

Daca, acum ceva vreme, livrarile de materiale se faceau mai lent, din cauza logisticii, in prezent, fiecare magazin cu materiale pentru constructii si gradina are si o flota proprie de livrare sau apeleaza la firme specializate pentru a-si duce produsele catre clienti.

Acest lucru micsoreaza foarte mult timpul de livrare, drept pentru care vei constata ca, in unele cazuri, comenzile de azi se pot livra maine, sau vei observa si ca poti programa livrarea in functie de prezenta ta la santier. Acest lucru inseamna ca poti programa intervalele orare preferate, urmand sa faci receptia marfurilor atunci cand acestea ajung la tine in santier.

Online, poti gasi optiuni mai multe pentru acelasi produs

Cumparaturile realizate online ar putea sa iti scoata in evidenta produse pe care nu le-ai mai vazut, noi, inovatoare, optiuni care sa iti fie cu mult mai utile decat materialele de care crezi tu ca ai nevoie. Cumva, explicatia este simpla: atunci cand mergi in magazine fizice, nu ai timpul necesar sa cauti printre produse, mai ales, daca acestea nu sunt organizate eficient. Intr-un magazin online, ele pot fi grupate pe categorii, iar filtrele te pot ajuta sa scoti la iveala toate produsele dintr-o gama, astfel incat tu sa poti alege ceea ce ai nevoie.


Cumparaturile online iti ofera un calcul in timp real

Adaugand produsele in cos, vei putea beneficia de un total in timp real, fara sa mai pierzi timp calculand. Vei vedea care sunt costurile transportului sau daca poti primi o oferta mai buna, in functie de cantitatile de materiale achizitionate. In unele magazine online vei gasi oferte foarte bune care reduc preturile atunci cand este depasit un anumit prag al calitatii, iar acest lucru poate fi foarte avantajos, deoarece in magazinele fizice aceste sistem nu este posibil.

Magazinele online iti ofera recomandari de produse necesare

In functie de produsele achizitionate, vei vedea ca, online, te poti bucura si de recomandari. Astfel, daca pleci de la ideea realizarii unui termosistem, spre exemplu, si ai cumparat deja placile de polistiren, vei vedea ca recomandari plasa si diblurile necesare realizarii sistemului de izolare termica. In general, beneficiarii stiu care este necesarul de materiale, insa, sistemul este benefic tocmai pentru a reaminti informatiile sau pentru a-i ajuta pe cei care demareaza proiecte de constructii sau amenajari in regie proprie si nu sunt, inca, familiarizati cu tot ceea ce le este necesar. 

Oferte personalizate, oferte disponibile doar online

Unele magazine au oferte, exclusiv online, diferite de cele din magazinele fizice. Marketing sau nu, acest aspect este de ajutor constructorilor, deoarece, adesea, ei pot cumpara materialele la preturi foarte bune, daca ofertele online sunt avantajoase. Ofertele personalizate sunt, de asemenea, o optiune, deoarece poti lua legatura cu un consultant care sa te ajute sa iti selectezi necesarul de materiale si, de ce nu, sa primesti chiar si cea mai buna oferta de pret.


A cumpara online a devenit astazi o necesitate sau mai bine spus o normalitate. Nu vorbim doar despre o era moderna ci si despre una eficienta, care pune pe primul loc nevoile clientului. In acest caz, online este mai simplu, mai avantajos si mai rapid, iar acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa cumperi materiale de constructii online.

sursa foto: unsplash