5 Pasi pentru a transforma dormitorul in propriul sanctuar relaxant

0
355

5 Pasi pentru a transforma dormitorul in propriul sanctuar relaxant

Locul ideal pentru relaxare te face sa te simti acasa, confortabil, ferit de stresul si aglomeratia din lume. In propriul sanctuar relaxant te vei simti fantastic.


Am pregatit pentru tine cateva idei pentru a iti amenaja dormitorul astfel incat sa te bucuri de relaxare totala in aceasta incapere.

1. Lumina din incapere

Lumina din incapere, sau mai bine zis lipsa acesteia, te vor ajuta sa te bucuri de relaxare totala. Indiferent ca dormi, meditezi sau te relaxezi, vei putea face aceste lucruri mult mai usor daca este bezna in camera.

2. Alege un echipament de relaxare

Vrei sa montezi un mic leagan in dormitorul tau, poate preferi un televizor mare, un radio vintage sau o mica biblioteca amenajata aici? Indiferent de ceea ce preferi, este bine sa optezi pentru un mic loc relaxant in dormitorul tau.


3. Salteaua din dormitor

Somnul este extrem de important, asa ca salteaua joaca un rol important atunci cand vine vorba de odihna ta. Cea mai importanta parte din patul tau este salteaua, asa ca opteaza pentru o saltea cu memorie care te va ajuta sa te relaxezi si sa dormi cat mai bine.

Mai mult decat atat, cu ajutorul unei saltele relaxante nu te vei trezi cu dureri de spate sau gat.

Depozitarea in dormitoare mici – Metode excelente pentru pastrarea lucrurilor

4. Mirosul din aceasta camera este important

Alege sa iti cureti lenjeria de pat saptamanal, dar si sa optezi pentru lumanari parfumate, un difuzor pentru uleiuri esentiale sau un parfum de camera.


Alege arome care iti aduc aminte de momente relaxante, de vacanta sau de Craciun, asa cum este mirosul de portocala si scortisoara.

5. Mentine curatenia in dormitor

Este foarte important sa mentii curatenia in dormitorul tau, dar si sa mentii acest spatiu organizat. Acest lucru iti va da impresia unui loc relaxant, confortabil si placut.

Dormitoare amenajate elegant, cu detalii de lux, absolut superbe

sursa foto: Pinterest