5 Secrete pentru petunii superbe, absolut spectaculoase

0
3638

5 Secrete pentru petunii superbe, absolut spectaculoase

Petuniile sunt flori colorate, deloc greu de ingrijit, absolut superbe. Descopera care sunt secretele unor petunii de invidiat. De aceea, astazi ne-am gandit sa iti prezentam cateva idei pentru a ingriji aceste flori spectaculoase.


Petuniile sunt unele dintre cele mai impresionante flori. Acestea sunt disponibile intr-o gama variata de culori, astfel ca le poti gasi intr-o varietate de culori impresionanta.

Aceste plante perene sunt ideale pentru casa voastra, mai ales daca locuiti la curte. Atunci cand le cumperi, cel mai bine este sa iei rasaduri pe care sa le aranjezi tu in ghivece sau in jardiniere. Petuniile iti vor infrumuseta gospodaria.

Ingrijirea petuniilor sau cum sa ai petunii superbe

Cand vorbim de pozitionarea lor, petuniile au nevoie sa stea in locuri cu mult soare si caldura. Ele sunt plante ce suporta foarte bine caldura. Cu toate acestea, in zilele caniculare trebuie sa tii cont ca ele pot sa sufere puternic. Caldura este un factor ce le face sa ingalbeneasca si chiar sa moara. De aceea, ai grija sa nu le tii in bataia directa a razelor de soare. Daca le poti pozitiona intr-un loc cu umbra, acest lucru ar fi ideal pentru ele.


Cand vorbim de udare, tine cont ca petuniile au nevoie de apa intensiv si regulat. In perioadele secetoase, nu le lasa sa se usuce si te vei putea bucura de petunii absolut superbe, spectaculoase.

De asemenea, tine cont ca florile care sunt ofilite trebuie taiate. In locul lor vor aparea rapid boboci noi de care te poti bucura.

Pentru a facilita inflorirea, poti sa ajuti aceste flori cu substante suplimentare. adauga produse din gospodarii precum ingrasaminte specifice pentru a te bucura de petunii frumoase, bogate si care iti vor infrumuseta curtea sau casa. Inspira-te si din galeria foto de mai jos pentru a aranja superb petuniile in gospodaria ta.


Secretele unor hortensii spectaculoase, deosebit de frumoase

 

sursa foto: Pinterest