5 Sfaturi care te ajuta sa ai gradina spectaculoasa cu flori mult visata

0
2971

5 Sfaturi care te ajuta sa ai gradina spectaculoasa cu flori mult visata

Tine cont de aceste sfaturi pentru a te bucura de o gradina spectaculoasa, cu flori, o gradina pe care mereu ai visat-o. De la ornamentele frumoase pana la florile bogate, toate aceste detalii constituie o gradina superba de care sa te bucuri si tu.


Ti-am pregatit o lista cu sfaturi, insa suntem convinsi ca aceasta lista poate fi mult mai lunga. Nu uita sa ingrijesti florile, dar si sa te bucuri de timpul petrecut printre ele.

Alege ornamentele Do It Yourself

Nicio gradina nu va fi suficient de frumoasa daca nu optezi pentru ornamentele de tipul Do It Yourself. Acestea sunt ideale pentru casa ta si pot fi realizate dintr-o multime de lucruri vechi, nefolosite. De la paleti din lemn pana la cauciucuri vechi, toate aceste lucruri pot fi refolosite in casa ta.

Ornamentele create de tine nu doar ca infrumuseteaza orice curte, dar te ajuta si sa iti pui imaginatia la incercare.


Planteaza florile pe verticala pentru a avea o gradina spectaculoasa

O gradina verticala nu doar ca te ajuta sa economisesti spatiul, dar arata si spectaculos. Florile plantate in acest fel se vad frumos si sunt ideale pentru o curte micuta.

Alege sa plantezi florile in ghivece, insa o gradina verticala poate fi realizata si din flori cataratoare.

Refoloseste copacii uscati – Vei avea o gradina spectaculoasa

Fie ca vorbim de copacii batrani sau de bustenii pe care ii aveti, acestia pot fi transformati in suporturi frumoase pentru florile tale.


Copacii uscati din curtea ta pot fi folositi si drept spatiu de relaxare. Construieste un mic loc pentru a te recrea chiar in jurul acestora.

Opteaza pentru arbusti ornamentali

Arbustii ornamentali, precum wisteria (glicina) sau hortensia, sunt absolut superbi si perfecti pentru curtea ta. Florile mari, in culori deosebite sunt ideale pentru o gospodarie absolut superba.

Ce secret ajuta hortensia sa infloreasca spectaculos, spre incantarea ta

Ce trebuie sa stii daca vrei o Wisteria (Glicina) inflorita superb

sursa foto: Pinterest