7 Pasi pentru a aduce magia in casa ta de Sarbatori

0
3315
magia in casa ta de Sarbatori

7 Pasi pentru a aduce magia in casa ta de Sarbatori

Daca esti in cautarea unor idei magice de acest Craciun, in articolul de mai jos am pregatit cateva surprize pentru tine. Este vorba despre 7 pasi pe care ii poti pune si tu in aplicare la tine in casa pentru a aduce spiritul sarbatorilor mai aproape!


1. Refoloseste puloverele vechi

Refoloseste hainele vechi pentru a realiza cu ele ornamente frumoase pentru casa ta.

2. Realizeaza o coronita pentru usa casei tale

Daca vrei sa infrumusetezi casa, ocupa-te mai intai de usa. Usa de la casa ta este primul lucru pe care musafirii tai il vad. De aceea, o coronita pentru usa este perfecta pentru a aduce spiritul sarbatorilor mai aproape si pentru a ii incuraja pe cei dragi sa te ajuta sa realizati impreuna o astfel de coronita Do It Yourself.

3. Realizeaza o piesa de rezistenta!

Pentru masa de Craciun, realizeaza o decoratiune frumoasa pe care sa o pozitionezi in centrul mesei. Indiferent ca alegi o decoratiune realizata cu lumanari parfumate sau cu crengute de brad, alege ornamente care sa iti aduca aminte de sarbatori si care sa te faca sa te simti relaxat si sa creeze o atmosfera placuta.


4. Alege sa faci singur suporturi pentru lumanari!

Lumanarile tale parfumate au nevoie de suporturi elegante si frumoase. Alege sa le realizezi singur de acest Craciun si sa ii surprinzi pe cei dragi cu ideile frumoase pe care le-ai avut! 

5. Decoreaza-ti si bucataria!

Bucataria este spatiul in care ne petrecem o mare parte din timp, fie ca vorbim de perioada sarbatorilor sau de oricare alta perioada din an. De aceea, acesta incapere ar trebui sa fie decorata ca atare!

Nu uita ca de sarbatori sa adaugi aici diverse ornamente frumoase, colorate si pline de viata! 


6. Nu uita de paturile pufoase!

Daca ai musafiri, pregateste-le o serie de paturi pufoase pe care sa le foloseasca in caz ca au nevoie!

7. Realizeaza corpuri de iluminat!

Corpurile de iluminat sunt foarte importante in aceasta perioada din an deoarece ele schimba total ambianta din incapere. 

sursa foto: Pinterest