Delimitatoare creative pentru un spatiu fresh in gradina

Delimitatoare creative pentru un spatiu fresh in gradina

Lucrarile de amenajare in curte iti fac spatiul mai frumos, mai creativ, dar te ajuta si sa te relaxezi. Realizeaza si tu un spatiu armonios cu ajutorul acestor delimitatoare fantastice!


Delimitatoare realizate din piatra naturala

Duritatea si frumusetea pietrei naturale nu se compara cu nimic altceva. Astfel de decoratiuni si de delimitatoare pentru gradina realizate din piatra anturala sunt frumoase, dau un aspect extrem de placut gradinii tale si se potrivesc in orice decor.
Fie ca ai o gradina cu multa verdeata, cu multe flori sau ca ai o gradina pavata cu piatra naturala, aceste delimitatoare se potrivesc perfect in orice peisaj.

Piatra naturala desi este dura, poate lua o multime de forme. O gasim sub diferite dimensiuni, duritati, dar formele acesteia si dimensiunile pot fi modificate de catre om destul de usor.

De asemenea, aspectul cel mai important pe care trebuie sa il luam in considerare atunci cand alegem piatra naturala este faptul ca ea provine chiar din natura. Poate fi folosita si refolosita la nesfarsit, este sanatoasa pentru orice spatiu, usor de curatat si ea nu are cum sa polueze.


Delimitatoare realizate din lemn

Lemnul este si el un material luat din natura, extrem de versatil si usor de modificat. Lemnul se modifica de catre om mult mai usor decat piatra naturala, insa nu este atat de rezistent. Pentru a realiza delimitatoare de gradina insa, lemnul poate fi alegerea ideala.

Delimitatoarele din lemn sunt elegante, moderne, dar si traditionale. Pe langa aspectul estetic al acestuia, lemnul iti da acea idee de siguranta, protectie si este folosit inca din cele mai vechi timpuri atat pentru a realiza decoratiuni, dar si pentru a realiza case, cabanute, dar si mobilier.

 

Delimitatoare realizate din obiecte reciclabile

Aici vorbim de o serie de obiecte ce pot fi reciclate precum: sticlele din sticla, sticlele din plastic, ghivecele, materialele din cauciuc, dar si caramizile si bucatile de tabla. Orice lucru poate fi refolosit este un material care poate fi transformat intr-un delimitator modern pentru gradina.


Folositi-va imaginatia si veti reusi sa creati decoratiuni la preturi accesibile, frumoase si care vor aduce gradinii un plus de eleganta.

 

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI