Cum sa amenajezi cu flori spatiul din imediata apropiere a casei

Cum sa amenajezi cu flori spatiul din imediata apropiere a casei

Invata cum sa amenajezi cu flori superbe spatiul din imediata apropiere a casei tale pentru a iti delimita gospodaria cu plante colorate.


Indiferent de floarea pe care o alegi, este important sa optezi pentru plante frumoase si colorate pentru casa si gradina ta.

In ceea ce priveste florile, hortensia este o alegere excelenta pentru spatiul din imediata apropiere a casei tale.

Cum sa ai o hortensie mereu inflorita

Pentru a avea o hortensie mereu sanatoasa si frumoasa, dar si o hortensie care infloreste mereu, te sfatuiesc sa o plantezi la soare. Aceasta floare nu creste deloc bine sub umbra copacului si are nevoie de razele soarelui pentru a fi mereu frumoasa si inflorita.


Hortensia este o floare care se adapteaza la mai multe tipuri de sol, insa ai nevoie de un sol cat mai calitativ pentru a te asigura ca aceasta iti va incanta privirea cu flori colorate.

Daca vorbim de udare, hortensia are nevoie de foarte multa apa. Aceasta floare iubeste foarte mult apa, asa ca trebuie sa ai grija sa primeasca suficienta apa, mai ales primavara si vara. In perioadele in care este canicula, udarea se face zilnic.

Nu uita ca hortensia are nevoie si de fertilizare pentru a fi mereu frumoasa. Opteaza pentru un fertilizator natural, insa nu ii pune fertilizator florii in primele doua luni dupa ce ai plantat un butas nou.


Pe timp de iarna, ai grja sa ingrijesti hortensia si sa o protejezi de temperaturile scazute. Foloseste o folie de plastic pe care sa o legi in partea de jos a tulpinii pentru a proteja floarea de frig.

 

Alege orice flori doresti pentru a iti infrumuseta casa, insa nu uita sa plantezi aici flori in functie de soarele pe care il ai disponibil in aceasta parte a casei.

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI