Flori aranjate pe verticala – Economisim spatiul si aranjam florile superb

Flori aranjate pe verticala – Economisim spatiul si aranjam florile superb

Astfel de flori aranjate pe verticala arata spectaculos, dar te ajuta si sa economisesti o mutime de spatiu. Sunt ideale pentru curti sau balcoane, dar si pentru o terasa sau un foisor amenajat ca pentru vara.


Amenajarea unui foisor sau a unei pergole

Despre amenajarea pergolelor noi am mai discutat in diferite randuri. Gasiti aici 44 Idei inspirationale de pergole pentru gradina si terasa, iar aici putei admira alte idei superbe de pergole pentru a avea o terasa de vis.

Din toate aceste spatii nu trebuie sa lipseasca florile. Ele sunt ideale pentru orice curte, terasa sau gradina. Au puterea de a infrumuseta spatiul, te bucura prin colorit, dar sunt si practice pentru ca iti ofera activitatea de a avea grija de ele.

Daca ai un spatiu mic, foloseste o astfel de scara sau construieste chiar tu o scara veche care sa tina locul unui suport pentru ghivece. Florile aranjate pe verticala te ajuta sa economisesti spatiul, dar te ajuta si atunci cand vine vorba de ingrijirea lor.


Foloseste-te de un trunchi de copac

Daca tocmai ai taiat un copac din curtea ta si a ramas trunchiul acestuia, il poti folosi drept suport pentru florile tale. Fie ca agati ghivecele de flori pe el sau ca alegi sa ii gauresti ramurile pentru a planta florile chiar aici, va arata spectaculos.

Daca optezi pentru varianta a doua, atunci trebuie sa stii ca inauntrul acestui trunchi trebuie sa vii mai intai cu o folie din plastic. Apoi, pozitioneaza cateva pietricele si eventual un substrat ce are si nisip in compozitie. Deasupra, poti aranja pamantul cu florile deja crescute pentru ca ornamentul tau sa arate fantastic.

Mai multe idei pentru a aranja florile pe verticala vei gasi chiar in articolul de mai jos.


sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI