Acest cofetar italian a transformat prajiturile intr-o lume in miniatura

0
138

Acest cofetar italian a transformat prajiturile intr-o lume in miniatura

Cofetarul italian Matteo Stucchi creeaza o adevarata lume in miniatura cu ajutorul prajiturilor. Totul arata delicios si impresionant! Mai mult decat atat, aceste opere de arta pot fi realizate si de voi deoarece sunt simple si creative.


Unul dintre cei mai buni cofetari din al treilea cel mai mare oras Italia, Monza a creat aceste opere de arta, aceste lumi in miniatura cu ajutorul deserturilor pe care le creeaza. El a devenit celebru deoarece mare parte din munca lui nu consta numai in gustul delicios al prajiturilor, ci si in decorarea acestora. 

Imaginatia acestui cofetar nu are limite si putem observa acest lucru cu usurinta, in pozele de mai jos. El creeaza anumite scene din viata reala, punand accentul pe scenele in care oamenii lucreaza. Fie ca este vorba de muncitori in constructii sau de imaginea unui parc de distractii, aceste imagini va vor bucura cu siguranta.

Noi ne-am indragostit inca la prima vedere de aceste proiecte creative care sunt atat de frumoase si simple de facut. „Simple?”, veti spune. Da, daca stam sa le analizam in detaliu, nu avem nevoie decat de jucarii de la cei mici pe care sa le aranjam cu grija. Noi consideram ca secretul in a realiza astfel de proiecte creative este rabdarea, cat si imaginatia pe care o veti pune la incercare. Noi va lasam cateva poze care sa va inspire si va incurajam sa creati si voi o astfel de prajitura care sa fie piesa de decor a unei petreceri, atractia principala.


Sunt numai bune pentru petrecerile celor mici, toata lumea ii va face poze, iar copiii vor fi efectiv incantati. Noi va dorim spor la treaba si asteptam sa ne trimiteti si noua poze cu proiectele pe care le veti realiza!

lume-in-miniatura-1

lume-in-miniatura-2

lume-in-miniatura-3

lume-in-miniatura-4

lume-in-miniatura-5

lume-in-miniatura-6

lume-in-miniatura-7

lume-in-miniatura-8

lume-in-miniatura-9

lume-in-miniatura-10

lume-in-miniatura-11

lume-in-miniatura-12

lume-in-miniatura-13

lume-in-miniatura-14

lume-in-miniatura-15

lume-in-miniatura-16

lume-in-miniatura-17

lume-in-miniatura-18

lume-in-miniatura-19

lume-in-miniatura-20

lume-in-miniatura-21

lume-in-miniatura-22

lume-in-miniatura-23

lume-in-miniatura-24

lume-in-miniatura-25

lume-in-miniatura-26

lume-in-miniatura-27

lume-in-miniatura-28

lume-in-miniatura-29

lume-in-miniatura-30

lume-in-miniatura-31

lume-in-miniatura-32

lume-in-miniatura-33

lume-in-miniatura-34

lume-in-miniatura-35

via