Acum poti avea o gradina verticala de vis chiar in curtea ta

0
2414

Acum poti avea o gradina verticala de vis chiar in curtea ta

Credeai ca nu mai exista idei excelente pentru a economisi spatiul? Acum poti avea o gradina verticala absolut superba chiar in curtea ta!


Totul poate fi atat de simplu daca ne punem un pic imaginatia si indemanarea la incercare! Incercam si noi sa realizam aceste gradini verticale in curtea noastre unde putem planta capsuni, rosii sau orice alt ceva dorim sa plantam.

Aceasta metoda este geniala pentru ca spatiul pe care il economisim ne ajuta sa plantam mult mai mult si sa folosim fructe si legume proaspete din propria cultura. Pentru copiii nostri acesta este un plus deoarece ei isi vor lua portia de vitamine din aceste fructe si legume si noi stim ca le putem face ca ele sa creasca sanatos pentru cei mici.

Iti doresti ca ei sa fie plini de energie? Atunci te invitam sa incerci sa realizezi aceste proiecte frumoase prin care te vei ajuta si pe tine, economisind mult spatiu, dar si pe ei. De asemenea, design-ul dat de aceste gradini frumoase este unul fabulos.


Nu ne crezi? Arunca o privire peste urmatoarele proiecte si spune-ne daca vei incerca si tu sa realizezi un astfel de proiect din paleti de lemn.

 

gradina verticala (2)

gradina verticala (3)

gradina verticala (4)

gradina verticala (5)

gradina verticala (6)

gradina verticala (7)

gradina verticala (8)

gradina verticala (9)

gradina verticala (10)

gradina verticala (11)

gradina verticala (12)

via