Adaposturi creative pentru pasari pe care le puteti construi si voi

0
565

Adaposturi creative pentru pasari pe care le puteti construi si voi

Primavara se apropie cu pasi mici, dar siguri, iar noi trebuie sa fim pregatiti! Acest lucru inseamna ca ne vom pregati cu o multime de idei, in primul rand, pe care le vom pune in aplicare de indata ce primavara se va apropia. Consideram ca proiectele pe care urmeaza sa le punem in aplicare trebuie mai intai gandite astfel incat sa iasa frumos, creativ si sa fie rezistente.


Construirea unor adaposturi creative pentru pasari

Construirea unor adaposturi creative pentru pasarile noastre poate fi un pas important pentru ca a noastra curte sa fie mai frumoasa. Pasarile trebuie sa aiba un loc al lor in care sa stea, iar iarba din curte si din jurul casei nu trebuie sa nu mai sufere schimbarile datorate plimbarilor puilor mici si neastamparati.

Primii pasi in construirea adapostului

Pentru a avea un adapost rezistent, trebuie sa fim atenti la detaliile pe care le acordam construirii acestuia. De exemplu, pentru un acoperis rezistent va sfatuim sa folositi astfel de sindrila bituminoasa, cunoscuta pentru rezistenta ei pe o perioada mai mare de timp. Aceasta este folosita la construirea caselor, iar efectele nu intarzie sa apara! De asemenea, la fel cum folosim materiale de inalta calitate atunci cand construim acoperisul unei case, trebuie sa ne axam pe acelasi lucru atunci cand vom construi acoperisul unui astfel de adapost. Aruncati o privire peste aceste materiale, suntem siguri ca va vor fi de folos, iar calitatea este una superioara!

Lucruri importante de care trebuie sa tinem cont

1. Atunci cand construim un astfel de adapost, trebuie sa ne gandim la marimea pe care acesta o va avea. Nu dorim sa realizam un adapost pentru pasari mic deoarece ele nu se vor simti confortabil acolo. De asemenea, tineti cont de faptul ca puii si pasarile voastre vor creste, iar pentru ca ele sa creasca intr-un mediu sanatos si frumos, au nevoie de un loc potrivit. Nu va zgarciti atunci cand vine vorba de spatiul destinat cresterii sanatoase a pasarilor!


2. In cazul in care doriti sa inmultiti acesti pui, luati in considerare construirea unui nou adapost!

3. Atentie! Trebuie sa tinem cont si de faptul ca adapostul trebuie sa fie usor de curatat de catre noi, astfel ca il vom pozitiona intr-un loc in care vom avea acces destul de usor.

4. Locatia in care va fi asezat adapostul trebuie sa aiba in permanenta soare, dar puii sa se poata si adaposti in cazul unor ploi.sursa foto