Afla ce flori trebuie sa plantezi primavara aceasta pentru o gradina de vis

0
8848
gradina de vis

Afla ce flori trebuie sa plantezi primavara aceasta pentru o gradina de vis

Florile colorate si pline de viata care iti vor transforma gradina intr-un loc de vis trebuie sa fie plantate primavara. Afla si tu ce flori trebuie sa plantezi pentru a avea o gradina de vis, chiar in acest articol.


De cele mai multe ori, florile sunt cele care ne ofera energia de care avem nevoie. Chiar daca avem nevoie de timp si efort pentru a le ingriji, o gradina frumoasa ne ofera energia necesara, iar noi vom avea zile frumoase si colorate. Intr-adevar, iti este mai mare dragul sa iesi primavara si vara intr-o gradina frumoasa, colorata si plina de viata. Acest lucru iti da puterea sa depasesti momentele mai grele din viata!

Ce flori plantam primavara aceasta

Nu este deloc greu sa plantezi flori frumoase. Nu ai nevoie decat de astfel de seminte pentru flori, la preturi foarte accesibile. Aceasta este o metoda usoara de a planta flori si avand in vedere faptul ca fiecare plic de seminte vine cu instructiuni clare, putem sti exact de ce are nevoie fiecare soi de floare in parte.

Panselute

Panselutele sunt flori pe care le plantezi de doua ori pe an, la fel ca si violetele. Semintele sau rasadul acestora se planteaza primavara, de aceea trebuie deja sa va achizitionati cele necesare pentru a putea planta aceste frumoase flori. Panselutele sunt iubitoare de soare si ele cresc foarte frumos. Daca folositi seminte, aveti grija ca adancimea la care sunt plantate sa fie de maximum 4-5 cm.


Care este spatiul pe care trebuie sa il pastram intre flori?

Atunci cand punem rasaduri sau seminte, spatiul dintre flori trebuie sa fie de 7-12 cm, pentru ca ele sa creasca sanatos si frumos.

gradina de vis

sursa foto: bellaviewlgc.com

Garofite de gradina

Daca doriti sa plantati garofite de gradina, ei bine, aceste flori sunt cele care vor inflori pana aproape de venirea iernii. Veti avea flori frumoase pana aproape sa vina zapada! Floarea garofitelor de gradina este mai micuta decat floarea garoafei cunoscute, insa este foarte parfumata. Cu siguranta o sa va placa! Puteti incepe sa plantati garofite de gradina chiar de acum!


sursa foto: pestre.ro

gradina de vis

Caldaruse

Zilele acestea trebuie neaparat sa va faceti timp sa plantati caldaruse sau cum se mai numesc ele in popor: boneta bunicii. Aceste flori sunt colorate, au o multime de nuante si cresc destul de repede. Caldarusele prefera zonele insorite deoarece ele iubesc caldura.

De asemenea, nu uita ca trebuie sa le uzi destul de des! Ele infloresc in luna iulie, insa daca este destul de cald afara, pot inflori si in luna mai.


gradina de vis

sursa foto: spatiulconstruit.ro

Pomi fructiferi

Ei bine, stim ca in acest articol este vorba de flori, insa noi va recomandam sa plantati si pomi fructiferi. Gasiti AICI o multime de soiuri pentru a avea o livada bogata si productiva.

Nu uita ca pentru fiecare floare in parte trebuie sa citesti atent instructiunile de pe ambalajele semintelor. Fiecare specie de floare trebuie sa indeplineasca conditii diferite pentru ca ele sa infloreasca frumos si sanatos. Avem grija de flori pentru ca gradina noastra sa arate superb primavara aceasta, dar si in primaverile ce urmeaza.