Aflam din aceste idei creative cum transformam ghivecele in decoratiuni de iarna

0
562

Aflam din aceste idei creative cum transformam ghivecele in decoratiuni de iarna

Cine a avut timp asta vara sa confectioneze obiecte decorative din ghivece de ceramica, le poate schimba acum infatisarea, transformandu-le in decoratiuni de iarna. Cum? Simplu. Si va spunem in randurile urmatoare de ce le consideram simple. Urmariti asadar inca un articol care va aduce in atentie o multime de idei creative de sezon.


Presupunand ca aveti micile mascote gata confectionate, adica cele din ghivece de ceramica, mascote colorate cu care v-ati infumusetat toata vara curtea si gradina, le puteti redecora transformandu-le in oameni de zapada in miniatura, spre exemplu.

Primul pas pe care ar trebui sa-l faceti, ar fi acela de a le aplica un strat proaspat de vopsea, sau si mai bine le puteti acoperi pulverizand peste ele cu spray de culoare alba. Asta ca si sugestie pentru a va usura munca.

Urmatorul pas ar fi sa lipiti niste nasturi mari, de culoare neagra, iar la final le puteti accesoriza cu articole vestimentare precum o caciulita si un fular ramase de la cei mai mici membri ai familiei.


In cazul in care urmariti pentru prima oara astfel de proiecte creative, trebuie sa va spunem ca sunt proiecte usoare, imaginile de astazi fiind destul de sugestive si pe intelesul tuturor. Si-apoi nu-i atat de greu de asezat trei ghivece, de marimi diferite, unul peste altul, accesorizandu-le cu obiecte ca cele descrise mai sus.

Expresii ale ochilor sau a gurii, pot fi desenate cu ajutorul unui marker semipermanent. De ce semipermanent? Deoarece va ofera posibilitatea de a o lua oricand de la capat daca nu va place cum le-ati desenat, stergandu-le pur si simplu cu o solutie compusa din putina apa si un detergent universal. Nasul spre exemplu, poate fi confectionat dintr-un material de culoare portocalie si lipit cu o substanta transparenta. Iata cum!

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

sursa foto