Ai multe carti? Priveste aici o multime de idei practice de a le organiza si pastra

0
631

Ai multe carti? Priveste aici o multime de idei practice de a le organiza si pastra

Trebuie sa stiti ca nu intamplator ne-am gandit sa realizam un articol cu astfel de idei practice de organizare, si asta deoarece intr-o zi am observat la o fereastra o multime de carti aruncate una peste alta, ca sa nu spunem de-a valma, iar primul gand care ne-a venit in minte a fost acela ca ar putea fi camera unor tineri care studiaza mult.


Chiar si asa, tot ar trebui sa existe o oarecare ordine, in primul rand pentru o mai buna eficientizare a spatiului, iar in al doilea rand pentru placerea de a citi si de a invata din carti lucruri interesante, dar nu oricum ci intr-o atmosfera relaxanta.

Prin urmare daca va place sa cititi si aveti o colectie intreaga de carti, ce parerea aveti de ideea de a le pastra intr-o ordine desavarsita in spatiul oferit de unul din colturile camerei, spatiu destul de generos spunem noi. Iata cateva exemple in imaginile de mai jos.

Un alt loc generos care poate fi fructificat la maxim, este spatiul de deasupra usii. Cu siguranta intr-un astfel de loc vor incapea o multime din cartile la care tineti atat de mult. Daca totusi nu vreti sau nu sunteti dispusi sa investiti in rafturi din lemn si credeti de cuviinta ca ar trebui pastrate tot intr-un corp de mobilier clasic, aflati ca v-am pregatit mai jos cateva idei de amenajari interioare in acest sens.


Holurile pot fi considerate spatii generoase pentru a pastra cartile, asta in cazul in care nu sunt alte amenajari interioare gen dressinguri construite dintr-un capat in altul.

Aflati asadar din aceste idei practice, cum puteti fructifica la maxim tot spatiul din casa, pentru a depozita si pastra toata colectia de carti valoroase. Priviti!

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

sursa foto