Ai prea multe cosmetice? Priveste aici idei practice de a le pastra in ordine

0
548

Ai prea multe cosmetice? Priveste aici idei practice de a le pastra in ordine

Oricate cosmetice am avea noi doamnele, tot nu reusim sa le pastram intr-o ordine desavarsita si spunem asta din proprie experienta. Prin urmare ne-am gandit la cateva idei practice de a ne organiza cat mai bine raftul cu farduri.


O idee buna de a eficientiza spatiul ocupat de cosmeticele noastre, ar fi aceea de a pastra periile pentru machiaj intr-un bol in care am pus in prealabil putina sare de baie grunjoasa sau chiar zahar tos. Sau putem folosi boabe de cafea, boabe care vor raspandi o aroma placuta in jurul lor.

Dar mai bine va lasam sa priviti imaginile pe care vi le-am pregatit in articolul de astazi, iar in cazul in care va vor placea aceste idei practice, noi doar ne putem bucura ca v-am fost de ajutor. Priviti!

idei practice

idei practice

idei practice

O idee geniala ni s-a parut acest suport pentru rujuri, confectionat dintr-o cutie metalica si cateva bucati de elastic. Pe langa utilitate, mai este si usor de confectionat, si asta fara sa mai punem la socoteala faptul ca vom sti exact ce nuante de rujuri avem in dotare. Priviti!


idei practice

idei practice

Iata un alt mod simplu de a pastra la indemana gelurile pentru dus sau cremele de corp.

Pentru a sti in permanenta unde ne sunt clamele pentru par, o idee buna ar fi aceea de a le pastra intr-un recipient din plastic, exact ca cel din imaginea de mai jos.

O alta varianta de a pastra periile pentru farduri ar fi in pahare din plastic, sau de ce nu in niste cutiute metalice, in care am pus niste pietricele mici, pietricele pe care le putem colora mai intai cu un spray procurat din comert. Iata cum!


Idei practice de a pastra cosmeticele pe categorii de produs.

sursa foto