Alcool izopropilic: Utilizari diferite si uimitoare

0
1498
alcool izopropilic

Alcool izopropilic: Utilizari diferite si uimitoare

Ai folosit pana acum alcool izopropilic? Acest agent chimic de curatare este folosit pentru a facilita curatarea vopselei dupa polish. Ceea ce nu stiti este faptul ca alcoolul izopropilic are o multime de intrebuintari utile, diferite si absolut uimitoare.


Poti dezgheta parbrizul

Aceasta este solutia rapida si ieftina pe care o cautai de foarte mult timp! In loc sa pierzi timp si energie razuind geamurile inghetate ale masinii, pulverizeaza alcool izopropilic pe sticla si problema este rezolvata.

Nu iti face griji. Acesta nu dauneaza in niciun fel.

Scapi de mirosul neplacut din incaltaminte

Alcoolul izopropilic te ajuta sa scapi de mirosul neplacut din incaltamintea ta. Pulverizeaza alcool izopropilic in incaltaminte seara si lasa-l sa actioneze peste noapte.


Poti curata fardurile

Daca esti makeup artist de meserie, trebuie sa stii ca alcoolul te ajuta sa iti cureti toate fardurile intre cliente pentru o igiena perfecta. Aceasta solutie nu afecteaza in niciun fel culorea, textura si pigmentul fardului. Tot ce trebuie sa faci este sa pulverizezi solutia peste fardurile tale: fard de pleoape, iluminator, etc.

Scapi de capuse

Capusele urasc alcoolul, iar acest lucru este benefic pentru tine. Daca vrei sa scapi de capuse, tot ce trebuie sa faci este sa stropesti capusele cu acest lichid si ele se desprind imediat de pielea ta sau a animalelor de companie.

Curata electronicele!

Tastatura laptopului sau telefonul mobil ori alte electronice si electrocasnice pot fi curatare fara nicio problema cu aceasta solutie. Vei observa o diferenta uriasa!


Curata oglinzile

Oglinzile pot fi o adevarata provocare atunci cand vine vorba de curatarea si igienizarea lor. Alcoolul izopropilic curata rapid si eficient atat oglinzile, cat si geamul.

Scapa de mirosul de usturoi

Daca ai curatat usturoi si nu stii cum sa scapi de acest miros de pe maini, tot ce trebuie sa faci este sa pulverizezi putin alcool izopropilic pe mana.

Inlocuitor al acetonei

Iti poti sterge si unghiile cu ajutorul alcoolului izopropilic. Acesta actioneaza putin mai greu decat acetona, dar este ideal in momentele in care ai nevoie.