Alege si tu o casuta creata din pietre naturale pentru gradina

0
4645

Alege si tu o casuta creata din pietre naturale pentru gradina

Pietre naturale si neprelucrate transformate in casute irezistibile pentru gradina noastra. Voi ce parere aveti?


Sa ai o gradina este cu siguranta cel mai frumos lucru. Te poti relaxa in zilele de primavara impreuna cu prietenii sau familie, poti citi o carte sau bea o limonada, iar seara poti sta intr-un foisor frumos amenajat impreuna cu cei dragi. De asemenea, celelalte lucruri pe care le faci in gradina cum ar fi: gradinaritul, lucrul la diverse decoratiuni sau proiecte pe care le ai in desfasurare, te ajuta sa te relaxezi. Este un sentiment total diferit atunci cand ai un spatiu al tau in curte prin care sa te poti plimba si sa nu fii legat de un apartament.

De cele mai multe ori ne dorim sa realizam chiar noi decoratiunile pentru gradina, fie din dorinta de a fi creativi, fie din dorinta de a avea decoratiuni frumoase realizate de mana noastra.

In acest articol, va prezentam idei pentru a folosi pietrele normale, naturale si neprelucrate pentru a realiza mini case superbe de pus in gradina.


Cu siguranta ca aceste casute seamana cu adapostul unei zane sau a unei printese mici, atat de frumoase sunt! Vedeti si voi urmatorul articol pentru a va asigura ca asa este. Va plac aceste proiecte pentru gradina?

pietre naturale (2)

pietre naturale (3)

pietre naturale (4)

pietre naturale (5)

pietre naturale (6)

pietre naturale (7)

pietre naturale (8)

pietre naturale (9)

pietre naturale (10)

pietre naturale (11)

pietre naturale (12)

pietre naturale (13)

pietre naturale (14)

pietre naturale (15)

pietre naturale (16)

pietre naturale (17)

pietre naturale (18)

via