Alei deosebite pentru curtea casei – Proiecte in care merita sa investesti

0
588
alei deosebite

Alei deosebite pentru curtea casei – Proiecte in care merita sa investesti

Daca esti genul de persoana ce are o personalitate mai puternica, te invitam sa te inspiri din aceste alei deosebite, alei care iti vor schimba gospodaria datorita contrastului puternic.


Aleea poate deveni cartea de vizita a casei tale, mai ales daca optezi pentru a o scoate in evidenta cu ajutorul materialelor si culorilor puternice.

Jocul de culori, un element important in decorul curtii tale

Indiferent ca vorbim de decorul aleii, al gardului, decorul casei sau de aranjarea florilor, jocul de culori este un element important. Acest factor, daca este scos in evidenta, iti face curtea mai frumoasa si o scoate in evidenta.

Daca optezi pentru culori asemanatoare atunci cand vine vorba de toate elementele de design, gospodaria ta va fi una prea simpla.


De aceea, atunci cand vine vorba de aleile din curtea ta, te sfatuim sa optezi pentru ceva diferit. Poti alege ca aceste alei sa fie scoase in evidenta cu ajutorul culorilor

Culorile care se vad frumos in contrast pot fi culorile deschise, impreuna cu acele culori inchise: alb si albastru inchis, negru si bej sau culori aprinse si superbe, precum mov si galben. Ultima combinatie de culori este una absolut incantatoare.

Podea din lemn pictata

Daca nu esti genul de persoana care sa opteze pentru arta mozaicului, avem o idee mai simpla. O podea din lemn, podea pe care o ai deja, poate fi transformata intr-o piesa de arta. Pictarea acesteia in culori aprinse si cu figuri geometrice frumoase poate sa o scoata in evidenta. In acest fel, primul lucru care va fi vazut de catre musafiri sau trecatori va fi aceasta podea din lemn.


Lemnul este un material ideal pentru o gospodarie primitoare, cu o curte mica, dinamica si prietenoasa. Pentru a rezista, lemnul este un material ce trebuie intretinut in timp.

sursa foto: Pinterest