Alternative absolut superbe pentru bradul tau de Craciun

0
9072
bradul tau de Craciun

Alternative absolut superbe pentru bradul tau de Craciun

Daca nu ai apucat sa alegi care va fi bradul tau de Craciun anul acesta, te ajutam cu o serie de alternative absolut superbe. Un obicei atat de frumos precum este impodobitul bradului nu trebuie sa treaca neobservat in nicio locuinta. De aceea, chiar daca nu cumperi un brad natural, dar nu vrei sa optezi nici pentru unul artificial, solutii exista.


Alternativele bradului de Craciun sunt multimple, absolut superbe si ideale pentru orice casa. Indiferent daca ai spatiu suficient de mare sau te confrunti cu problema unui spatiu micut, alternativele bradului de Craciun sunt multiple.

Cum poti avea un brad superb de Craciun in casa ta

Bradul de Craciun anul acesta poate fi reinventat. Suntem obisnuiti cu totii sa avem un bradut clasic, insa o alternativa superba nu ar fi deloc rea. Fie ca vorbim de un bradut realizat din crengute de brad sau de un bradut realizat doar din instalatii, acesta este perfect pentru living room sau dormitor.

Mai mult decat atat, poti alege un brad ca unul dintre acestia realizati in proiectele de mai jos ca un plus pentru brazii din casa ta.


Traditional, bradul de Craciun este asociat cu sarbatoarea Craciunului. Acesta se impodobeste cu globuri colorate si frumoase, luminite diferite, dar si cu dulciuri precum bomboane, eugenii sau ciocolatele mici. De asemenea, nu uita de beteala si de ornamentele micute din lemn, ideale pentru bradul tau.

Alternativ, poti alege sa ornezi un spatiu din camera ta cu aceste decoratiuni, insa fara sa ai un brad. Cum? Descopera din galeria foto pe care am pregatit-o pentru tine mai jos!

Operatiunea „Bradul altfel” – Idei magice pentru un brad diferit, superb

Top idei pentru impodobirea spectaculoasa a bradului de Craciun

Impodobirea bradului de Craciun in modalitati unice si spectaculoase

sursa foto: Pinterest