Amenajarea baii cu piatra naturala – Idei de design superb si elegant

0
4106

Amenajarea baii cu piatra naturala – Idei de design superb si elegant

Amenajarea baii cu piatra naturala este o modalitate excelenta de a aduce design-ul incaperilor mai aproape de natura. Iata cum poti face acest lucru pentru a avea o baie superba, eleganta.


In ultima perioada, amenajarile cu piatra naturala au inceput sa fie din ce in ce mai populare. In primul rand, cred ca oricine si-ar dori sa aiba in casa un design lucrat cu piatra naturala, piatra care are nevoie de milioane de ani pentru a se forma. Acest mod de a decora interiorul este diferit, frumos si utilizarea pietrei in design sau in amenajari reprezinta durabilitate pe o perioada extrem de mare.

Amenajarea baii cu piatra naturala

In baie, piatra naturala se vede foarte frumos. Pardoseala din granit este ideala pentru baia ta, mai ales daca ai de gand sa redecorezi aceasta incapere. Poti alege granitul, marmura sau travertin pentru a iti decora nu doar baia, ci si dormitorul sau living room-ul.

Granitul este o roca robusta, roca ce se formeaza ca urmare a racirii magmei. Ca si duritate, granitul se afla printre top cele mai rezistente materiale din lume, ceea ce este un lucru extraordinar. Chiar daca este un pic mai scump decat faianta sau decat alte materiale obisnuite, granitul merita din plin investitia pe care urmeaza sa o faci.


Un perete decorat cu piatra naturala

Un perete din baie, din living room sau din bucatarie decorat cu piatra naturala este o modalitate excelenta de a scoate acel perete in evidenta. De asemenea, daca ai optat pentru un design simplu in acea incapere, peretele scos in evidenta cu piatra naturala poate fi un mod ideal de a scoate din banal incaperea. Poti alege sa si luminezi acel perete cu cateva spoturi pentru a pune accentul pe ornament.

sursa foto: Pinterest