Amenajarea camerei de la mansarda – 17 idei uimitoare

0
1001

Amenajarea camerei de la mansarda – 17 idei uimitoare

Aproape de fiecare data mansarda ramane ultima pe lista amenajarilor interioare, prioritatea constituind-o celelalte incaperi ale casei si pe buna dreptate. Insa camera de la mansarda ramane pentru marea majoritate, acel spatiu care ofera din plin sentimentul de intimitate si confort.


De aceea ne-am gandit sa va oferim idei de a amenaja un astfel de spatiu cat se poate de frumos si nu in ultimul rand, util. Prin urmare daca va aflati inca la faza de amenajari interioare si nu stiti, sau nu aveti nici o idee despre cum vreti sa arate camera de la mansarda, iata cateva imagini din care va puteti inspirati.

Va invitam asadar sa descoperiti utilitatea dulapurilor incorporate in peretii de rigips sau a rafturilor suspendate, numai bune pentru amenajarea unui mic birou de lucru. Unii s-au gandit sa dea o alta utilitate camerei transformand-o intr-o mica sala de cinema sau intr-o camera de oaspeti destul de confortabila.

In ziua de astazi exista o sumedenie de firme care realizeaza mobilier la comanda pentru toate gusturile, incat nu trebuie decat sa le prezentati proiectul si iata inca o problema rezolvata in materie de design interior si in mod special a camerei de la mansarda. Iata!


amenajarea camerei de la mansarda 2

amenajarea camerei de la mansarda 3

amenajarea camerei de la mansarda 5

amenajarea camerei de la mansarda 6

amenajarea camerei de la mansarda 7

amenajarea camerei de la mansarda 8

amenajarea camerei de la mansarda 9

amenajarea camerei de la mansarda 10

amenajarea camerei de la mansarda 11

amenajarea camerei de la mansarda 12

amenajarea camerei de la mansarda 13

amenajarea camerei de la mansarda 14

amenajarea camerei de la mansarda 15

amenajarea camerei de la mansarda 16

amenajarea camerei de la mansarda 17

amenajarea camerei de la mansarda 1

via