Amenajarea casei de vacanta – Idei utile

0
1744

Amenajarea casei de vacanta – Idei utile

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi un astfel de loc, trebuie sa stii ca amenajarea casei de vacanta este la fel de importanta ca si pozitionarea ei. Tine cont de drumul pana acolo, de numarul de vizite pe care le vei face pana la casa de vacanta, dar si de posibilitatea de a supraveghea acest loc atunci cand tu lipsesti.


In ceea ce priveste amenajarea, in casa de vacanta trebuie sa te simti la fel de confortabil ca acasa, dar mai relaxat. Indiferent de zona in care este pozitionata casa, tine cont de aceste sfaturi pentru a o amenaja corect si pentru a te simti aici ca intr-o oaza de relaxare.

Amenajarea unei case de vacanta la munte

O casa de vacanta pozitionata la munte iti ofera senzatia unui camin calduros si primitor, daca reusesti sa o amenajezi in acest mod. De exemplu, aici ai nevoie de cateva ornamente rustice, din lemn, indiferent de stilul de decor pe care il are casa. Alege un semineu frumos in living room, dar si cateva covoare realizate din tesaturi sau din blana artificiala.

Ai grija ca aici sa ai incalzire in fiecare camera, iar unde nu exista incalzire poti opta pentru astfel de aeroterme electrice.


Amenajarea unei case de vacanta la mare

Daca ai optat pentru o casa de vacanta la mare, cu siguranta ca esti genul de persoana care adora caldura, nisipul, marea, dar si mirosul verii.
Daca o casa la munte are nevoie de ornamente ceva mai rustice, o casa la mare poate fi decorata cu ornamente ce inspira prospetime, decoratiuni din scoici si draperii subtiri pentru incaperile din casa.
Dintr-o casa de vacanta la mare nu trebuie sa lipseasca un astfel de aer conditionat portabil, ideal pentru zilele calduroase.
In ceea ce priveste culorile din casa, opteaza pentru o plaja de nuante pastelate, dar si pentru culori vibrante, precum turcoaz, verde, dar si albastru aprins.

Amenajarea casei de vacanta la tara

Sunt convinsa ca multi dintre voi prefera o casa de vacanta intr-o zona retrasa, undeva la tara. Aici poti sa te relaxezi, poti avea o livada proprie si poti ingriji si gradina. Cu toate acestea, o casa de vacanta la tara presupune ca tu sa ai mai mult timp sa treci sa ingrijesti curtea si gradina, daca alegi sa plantezi flori, legume sau fructe.
Nu ezita sa optezi pentru o astfel de casa de vacanta, daca ai aceasta posibilitate. Orice spatiu care te ajuta sa te relaxezi impreuna cu familia, te va umple de energie si iti va da o stare de bine.
sursa foto: Pinterest