Amenajarea gospodariei cu flori albe – Semnificatia culorii si idei unice de design

0
1770
amenajarea curtii cu flori albe

Amenajarea gospodariei cu flori albe – Semnificatia culorii si idei unice de design

Daca esti in cautarea unui aranjament cu flori albe, ideal pentru curtea ta, ti-am pregatit o galerie foto si o serie de sfaturi utile care iti pot fi de folos. Iata cum poti sa iti amenajezi gospodaria cu astfel de aranjamente florale, dar si cum sa ingrijesti aceste flori.


Spatiul verde din curte se va potrivi perfect cu ornamente ce contin flori albe. Descopera care este semnificatia culorii si inspira-te pentru a redecora gospodaria.

Flori albe – Semnificatia culorii si aranjarea lor in gospodarie

Culorile ornamentelor, florilor, pieselor de mobilier au o influenta foarte mare asupra noastra si asupra starii de spirit. De aceea, o astfel de gradina unde predomina albastrul poate sa te ajute sa ai o stare de spirit mai buna si sa te umple de energie.

Florile albe au si ele un impact asupra starii tale emotionale. Aceasta culoare simbolizeaza puritatea, eleganta, dar si nevinovatia si frumusetea. Atat persoanele care isi decoreaza casa cu alb, cat si cele care poarta aceasta culoare sunt persoane ce au o personalitate puternica, de invidiat.


Aranjamente superbe pentru o curte eleganta

Aranjamentele cu flori albe au puteri impresionante asupra decorului. Fie ca vorbim de un design al unei curti simple sau ca discutam despre o curte amenajata in stil contemporan, minimalist, nu exista loc in care aceasta culoare pura sa nu isi faca simtita prezenta intr-un mod placut.

Ce flori albe poti alege pentru a avea o curte spectaculoasa

Atunci cand vorbim de flori albe, discutam despre o multime de flori elegante precum:

  • Hortensii;
  • Crini;
  • Trandafiri;
  • Helleborus;
  • Bergenia;
  • Zambile;
  • Fuchsia.

Hortensiile sunt plante cu flori mari, plante care se deosebesc prin frumusetea lor. Daca sunt cultivate intr-un sol fertil, hortensiile te vor incanta cu flori mari, crescute bogat, in aranjamente ce sunt ideale pentru curtea casei tale.


Crinii de gradina au o mireasma absolut superba, ce nu poate fi confundata. Pentru a avea crini spectaculosi, secretul este sa ai grija ca pamantul sa fie fertil, drenat si sa contina humus in cantatitati destul de mari.

Trandafirii sunt flori populare, extrem de frumoase, flori ce sunt alese in curtile din toata tara. Se pot planta atat in ghivece, cat si in curtea casei tale si te incanta cu frumusetea lor inca din luna mai. Descopera si aceste sfaturi utile de ingrijire pentru cele mai iubite flori: trandafirii.

Zambila este o floare gingasa care poate fi plantata de jur imprejurul casei tale. Are nevoie de multa lumina pentru a se dezvolta frumos si este o floare ce se poate planta in curtea ta din septembrie pana in luna decembrie, daca nu este ger. Aceste flori de primavara ne imbogatesc curtea si ne infrumuseteaza curtile inca de la inceputul primaverii.


flori albe

sursa foto: Pinterest