Amenajarea gradinii – 18 idei de a castiga cat mai mult spatiu

0
7316

Amenajarea gradinii – 18 idei de a castiga cat mai mult spatiu

Pentru ca toti iubim natura si ne dorim cat mai multa verdeata in jurul nostru, dar nu avem unde sa plantam atatea florile cate ne plac, iata cateva idei de suporturi din lemn, astfel incat sa ne indeplinim si aceasta dorinta. Prin urmare tema articolului de astazi este tot despre amenajarea gradinii, insa de data aceasta vom vorbi despre amenajarile pe verticala, pentru ca ne ofera posibilitatea de a economisi cat mai mult spatiu.


Deoarece nu am vrea sa credeti ca ii favorizam doar pe cei care locuiesc la curte, prezentandu-le o sumedenie de idei despre amenajarea gradinii, ii invitam si pe cei care locuiesc la bloc sa se inspire din aceste idei frumoase pentru ca si ei isi pot amenaja o mica gradina pe balcon, astfel incat sa se poata bucura de privelisti incantatoare chiar la ei acasa.

Asa cum spuneam si mai inainte, pentru a salva cat mai mult spatiul ocupat de ghivecele cu flori o idee buna ar fi aceea ca amenajarea sa se faca pe verticala si nu pe orizontala asa cum se procedeaza de obicei. Si pentru ca a venit vremea sa scoateti florile pe balcon sau in curte, iata un mod simplu de a le aranja in jardiniere construite din lemn, utile de altfel si care se preteaza la amenajari de genul acesta.

Sunt proiecte simple si la indemana oricui si avand in vedere faptul ca pot fi construite din tot felul de resturi de material lemnos, avem convingerea ca aceste modele vor fi pe placul vostru.


Asadar, daca gasiti folositoare aceste idei practice si doriti sa realizati astfel de amenajari minunate, atunci va lasam sa urmariti proiectele din articolul de astazi si sa-l alegeti pe cel care credeti ca se potriveste cel mai bine pentru mica voastra gradina de acasa. Priviti!

amenajarea gradinii

amenajarea gradinii

amenajarea gradinii

amenajarea gradinii

sursa foto