Amenajarea gradinii toamna – Idei de suporturi rustice pentru ghivecele cu flori

0
2695

Amenajarea gradinii toamna – Idei de suporturi rustice pentru ghivecele cu flori

Indiferent unde intoarcem privirea, toamna ne intampina cu peisaje incantatoare. Peste tot vedem pomi de un galben verzui sau de un rosu aramiu, ceea ce nu poate fi decat minunat. Minunate sunt si aceste idei despre amenajarea gradinii cu suporturi pentru ghivecele de flori.


Amenajarea gradinii cu suporturi rustice pentru ghivecele de flori

Nici nu mai conteaza daca ne-am asteptat sau nu, dar iata ca avem parte de un octombrie calduros. Iar asta nu inseamna altceva decat ca mai putem sta in mijlocul naturii si inca mai putem realiza decoruri minunate in gradina.

amenajarea gradinii

Decoruri rustice de octombrie – Amenajarea gradinii

Fara indoiala unul din locurile pe care il mai putem infrumuseta cu decoruri rustice este terasa exterioara. Iar cand spunem rustic ne gandim la multe obiecte. Ca de exemplu scarile din lemn. De ce scari din lemn? Motivele sunt cat se poate de simple. Pentru ca lemnul aduce naturalul in peisaj si pentru ca le putem realiza intr-o clipa.

amenajarea gradinii amenajarea gradinii amenajarea gradinii amenajarea gradinii

Dam culoare gradinii cu aceste idei practice

Este adevarat ca toamna ne surprinde prin culoare, insa putem adauga si noi cateva nuante in decor. Spre exemplu putem vopsi suporturile din lemn in culori vii, culori precum galbenul sau albastrul. Dar adoram si albul sau culoarea lemnului natural. Dar indiferent de ceea ce ne place, un lucru este sigur. Putem inviora exteriorul cu aceste idei practice.


amenajarea gadinii amenajarea gadinii

Infrumusetam decorul cu accesorii la indemana

Putem infrumuseta decorul cu o multime de accesorii la indemana. Iar daca nu stiti care sunt acestea, va sugeram noi cateva idei. Felinarele, coliviile sau vasele din lut sunt doar cateva din accesoriile care pot infrumuseta decorurile de toamna. Priviti!

Asadar, daca va doriti mai multa culoare in jurul vostru si va plac decorurile rustice iata cateva idei de amenajari in acest articol.

REKCPN1617 Katalog ICA Maxi Odla/Grill 2014 Fotograf Marcus Lawett
Restriktioner: Endast för ICA Maxis katalog vecka 14, 2014. Fri användning fr o m v 18, 2014.
Vid frågor kontakta Karin Söderquist eller Therese Svenske på Maxi.

sursa foto: Pinterest