Amenajarea terasei in stil boho-chic – Atmosfera boema in caminul tau

0
1340
atmosfera boema

Amenajarea terasei in stil boho-chic – Atmosfera boema in caminul tau

Inspiratia vine de aici daca vrei sa ai o atmosfera boema, placuta chiar pe terasa casei tale. Vezi cum poti amenaja acest spatiu pentru a te bucura si tu de un spatiu boho-chic.


Stilul Bohemian Chic sau BoHo

Fiecare dintre noi isi doreste o casa, o gradina sau o terasa amenajata in stil personalizat, dupa propriile gusturi. Stilul boho-chic este iubit in intreaga lume si sunt convinsa ca si tu te vei indragosti de el, chiar daca poate, nu ai auzit pana acum de acest stil.

Boho-chic imbina culorile, formele si materialele si aduce aceasta atmosfera boema in orice spatiu. Acest design imbina diferite curente arhitectonice si artistice.

Pentru cine este potrivita atmosfera boema

Persoanele cu un suflet liber, cu o personalitate puternica, putin rebela vor iubi acest stil. Este simplu de pus in aplicare, colorat si aduce culoare in orice spatiu. Sunt convinsa ca ai si tu cel putin o astfel de decoratiune in camera ta sau in casa ta.


Ornamentele sunt colorate, dupa cum puteti vedea si in galeria foto prezentata mai jos, iar ele au diferite forme geometrice desenate pe ele.

Acest stil ne duce cu gandul la design-ul din interioarele arabesti, nu-i asa? Un suflet tanar, creativ si plin de idei va dori sa puna in aplicare cel putin una dintre ideile prezentate mai jos. Stilul acesta este unul dintre cele mai permisive stiluri din istoria artei, fiind unul care este lipsit de reguli. Pur si simplu, iti poti lasa imaginatia sa fie libera si poti combina diferite ornamente, texturi, culori si figuri geometrice.

Acest stil nu tine cont neaparat de reguli, de meticulozitate si de atentie la detalii, insa acest lucru il face cu totul si cu totul deosebit si foarte frumos.


sursa foto: Pinterest