Amenajarea unei bai micute, dar elegante, decorate in nuante deschise

0
228

Amenajarea unei bai micute, dar elegante, decorate in nuante deschise

Pentru a amenaja aceste bai micute poti sa alegi nuante deschise, nuante care fac incaperea nu doar sa para mai mare, ci si mai eleganta, mai frumoasa. Baia este incaperea unde iti faci igiena, dar si spatiul unde te poti relaxa dupa o zi lunga la serviciu.


Spatiul acesta poate fi ideal pentru a fi decorat cu nuante deschise, in acest fel incaperea va parea mult mai mare decat este. Atat peretii albi, cat si corpurile de iluminat care sunt ideale pentru spatiile unde nu exista ferestre sunt trucuri care pot sa faca incaperea sa para mai mare decat este.

Ti-am pregatit o galerie foto cu idei de amenajari ale unor bai micute, dar frumoase si elegante. Inspira-te si tu pentru a decora propria baie.

Alegerea unui dus in locul unei cazi

Dusul este accesoriul ideal care poate sa te ajute sa economisesti spatiul din baia ta. Daca alegi sa instalezi o cabina de dus in locul unei cazi, poti economisi o multime de spatiu. Bineinteles, exista si cabine de dus ceva mai mari care pot sa ocupe mai mult spatiu, insa sunt mai confortabile, ideale pentru relaxare.


O baie mica poate fi amenajata atat cu o cabina de dus, dar si cu o cada. Cabina de dus cu peretii din sticla, transparenti poate fi ideala pentru a nu acoperi vizual din incapere. In acest fel, o baie mica va parea si mai mare decat este ea, de fapt.

Pozitionarea unei plante in baie

Chiar daca plantele nu sunt atat de populare atunci cand vine vorba de decorarea bailor, acestea pot sa ofere nu doar oxigen, ci si un plus de decor in camera.

Plantele verzi pot fi ideale pentru casa ta, existand si plante care scad nivelul de umiditate din incapere.


Pro sau contra plantelor in baie – Avantaje si dezavantaje

Baie in mansarda, o modalitate excelenta de a folosi ultimul etaj al casei

Lasa fereastra libera

Daca locuiesti la casa si ai o fereastra in baia ta, alege sa o lasi libera pentru a permite luminii naturale sa intre in incapere. In acest fel, incaperea ta fi mai luminoasa, mai mare.

Corpurile de iluminat din baia ta pot fi pozitionate deasupra oglinzii. Aici ele iti vor oferi lumina concentrata pentru a te pregati, dar si pentru un machiaj ce implica mai multe detalii. De asemenea, nu uita de lumina pozitionata pe tavan, lumina care sa fie imprastiata in intreaga incapere.

Intr-o baie decorata in nuante deschise isi poate face loc excelent un covoras colorat. Va fi punctul ce va atrage atentia intr-o incapere


Cum sa amenajezi un mic SPA chiar in propria baie pentru relaxare totala

sursa foto: Pinterest