Amenajarea unei bai moderne – Idei creative pentru o baie superba

0
412

Amenajarea unei bai moderne – Idei creative pentru o baie superba

Inspira-te din aceste idei pentru ca amenajarea unei bai moderne sa ii ofere casei tale atat confortul, cat si design-ul mult dorit. Aceste bai sunt ideale pentru cei ce isi doresc un apartament amenajat modern, absolut superb.


De la culorile deschise, pana la nuantele ceva mai aprinse, dar si decoratiunile minimaliste, toate aceste detalii scot in evidenta o baie micuta.

Alege ferestrele mari care sa aduca incaperii lumina naturala

Daca locuiesti la curte iar privelistea ta este una intima, alege sa construiesti baia cu ferestre mari. Acestea sunt ideale pentru o baie relaxanta, oferindu-ti acea senzatie de libertate, de relaxare. Te vei simti ca in vacanta in propria baie.

Construirea baii in mansarda

Mansarda casei tale este un spatiu de care trebuie neaparat sa profiti. Acesta poate fi scos in evidenta daca alegi sa construiesti aici o incapere. Fie ca vorbim de un dormitor micut, ideal pentru musafiri, de un birou sau de o baie, alege sa folosesti si tu mansarda casei tale.


Construirea baii in mansarda poate fi o idee excelenta daca ai nevoie de doua astfel de incaperi in casa ta. Baia este locul in care te relaxezi dupa o zi de munca, iar acest spatiu te poate ajuta sa te umpli de energie.

Baie in mansarda casei – Relaxare cu priveliste de vis

Alege plante verzi in baia ta

Plantele verzi pot sa aduca la viata orice incapere. Acestea sunt potrivite chiar si pentru bai, ajutandu-te sa scapi de toxine si purificand aerul.

Plantele verzi din baia ta sunt ideale pentru baile ce au fereastra, oricat de micuta ar fi aceasta. Descopera acest articol detaliat: Pro sau contra plantelor in baie – Avantaje si dezavantaje.


Delimitator din sticla pentru dusul tau

O baie moderna are cat mai multe piese de decor si de mobilier minimaliste. De asemenea, obiectele sanitare sunt si ele pe lista lucrurilor ce trebuie alese intr-un stil cat mai simplu.

De exemplu, delimitatorul pentru dusul tau poate fi ales din sticla. Acesta nu doar ca este perfect intr-o incapere moderna, dar face si baia sa para mai mare, mai incapatoare. Delimitatoarele din alte materiale pot face ca incaperea sa para mai inghesuital, mai aglomrata.

Corpurile de iluminat din baia ta

Corpurile de iluminat din baie fac parte din decor si sunt ideale pentru a fi pozitionate atat pe tavan, cat si langa oglinda. Cele de langa oglinda te vor ajuta sa te pregatesti mai atent atuncic and vine vorba de machiaj. De asemenea, ele vor scoate in evidenta aceasta decoratiune, oglinda.


Alege si corpuri de iluminat pozitionate pe tavan. Acestea vor imprastia lumina in intreaga incapere.

Mai mult decat atat, nu uita sa optezi si pentru corpuri de iluminat cu lumina galbena, ideala pentru relaxare.

sursa foto: Pinterest