Amenajarea unei terase superbe pentru a te bucura de gospodaria ta

0
1049

Amenajarea unei terase superbe pentru a te bucura de gospodaria ta

Amenajarea unei terase superbe te ajuta sa petreci aici timp liber de calitate singur sau impreuna cu familia ori prietenii. Terasa este un loc unde poti sa profiti de aerul liber, dar si spatiul unde poti sa lucrezi, daca iti amenajezi un loc pentru acest lucru.


De asemenea, persoanele ce iubesc florile vor aranja aici ghivecele colorate si se vor bucura de ele. Sa amenajezi o terasa superba inseamna sa profiti de spatiul pe care il ai liber in gospodaria ta.

Muscatele, o raza de soare si culoare in orice curte, terasa sau balcon

Amenajarea unei mini-gradini verticale

Fie ca nu stii unde sa aranjezi ghivecele cu flori sau vrei sa te bucuri de o mini-gradina verticala cu plante aromatice, ideile sunt excelente pentru persoanele ce au putin spatiu la dispozitie.

Ai nevoie de un suport din metal sau de un palet din lemn pentru a il transforma intr-o gradina verticala frumoasa. Planteaza in ghivece ierburi aromate precum oregano, rozmarin sau menta. Bucura-te de cocktail-uri sau de mancaruri preparate cu astfel de plante aromatice si de o gradina verticala pozitionata pe terasa casei tale.


Legume si plante aromatice crescute in ghiveci, chiar pe balconul casei tale

Amenajarea unei terase cu flori

Desigur, florile sunt cele mai frumoase aranjamente ce pot sa iti faca curtea sa straluceasca de frumusete. Culorile lor, dar si modul in care acestea sunt aranjate si pozitionate pot sa iti faca curtea mai frumoasa.

De exemplu, daca te folosesti de suporturi pentru flori refolosite, le poti crea chiar tu din paleti de lemn sau anvelope vechi. Ai nevoie de putina imaginatie, vopsea colorata si ceva timp liber.

Cum sa transformam anvelopele in jardiniere pentru flori – Idei DIY

O terasa micuta, un loc de vis pentru relaxare si reculegere

sursa foto: Pinterest