Amenajarea unui balcon micuț – Idei surprinzătoare pentru un spațiu relaxant

Amenajarea unui balcon micuț – Idei surprinzătoare pentru un spațiu relaxant

Nimic nu se compară cu un moment de relaxare în propriul balcon micuț, cu o carte și o limonadă proaspătă. De aceea, ideile de astăzi sunt ideale pentru ca tu să adaugi puțină culoare și eleganță balconului tău.


Muzica din căști, o gustare din fructe, dar și un pahar de vin la apus sunt idei frumoase pentru a fi puse în aplicare chiar în balconul apartamentului.

Alegerea florilor și plantelor pentru balcon

Este de la sine înțeles faptul că florile colorate și plantele verzi adaugă culoare și viață în orice încăpere. Aceste viețuitoare se află în mediul lor natural atunci când au parte de foarte multă lumină, dar și de aer proaspăt.

Nu doar că îți vei înfrumuseța balconul cu ajutorul unor ghivece cu flori frumoase, dar ele se vor și dezvolta sănătos în acest loc.


Nu uita de obiectele decorative

Corpurile de iluminat precum cele tip instalații, dar și pernele pufoase și lumânările parfumate sunt elemente decorative ce nu trebuie să lipsească din balconul casei tale. Dacă nu vrei să pleci din propria casă pentru a te relaxa, aici vei avea un loc perfect pentru odihnă.

Crește legume sau plante aromatice

Chiar în balconul casei tale vei putea crește legume sau plante aromatice. Acestea pot fi folosite atât la deserturi gustoase, cât și pentru a face un cocktail cu mentă proaspătă.

Nu sunt deloc greu de crescut, iar cu ajutorul unei scări din lemn sau al unui suport din metal poți să îți creezi o grădină verticală fantastică.


Balcon mic, deschis, amenajat pentru a te bucura de un spatiu relaxant

Cum să faci ca apa să nu mai curgă din ghivecele de pe balcon

Legume si plante aromatice crescute in ghiveci, chiar pe balconul casei tale

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI