Amenajarea unui hol elegant – Idei creative de design

0
17051

Amenajarea unui hol elegant – Idei creative de design

Descopera aceste idei creative de design: Holul este intrarea in casa ta, cartea de vizita a gospodariei tale, iar amenajarea acestui spatiu este importanta pentru toti cei ce iti pasesc pragul. Fie ca vorbim de musafiri sau de cei dragi tie, holul este locul pe care il vezi prima data cand vii acasa, dar si ultima data atunci cand pleci la serviciu.


Inspira-te din galeria foto de mai jos pentru a amenaja un hol elegant, frumos, un hol care sa te surprinda prin frumusetea sa.

Alegerea unei oglinzi potrivite pentru hol – Idei creative de design

In functie de spatiul disponibil, dar si de mobilier, te invitam sa alegi o oglinda potrivita pentru holul tau. Aceasta poate fi inalta cat aproape tot perete sau micuta, intr-o forma rotunda.

Daca ai deja un dressing sau un dormitor in care ai un sifonier cu oglinda inalta, atunci pe hol poti alege o oglinda rotunda, micuta. O oglinda inalta este necesara intr-o casa, pentru a iti verifica tinuta, insa nu este necesar sa le pozitionezi in toate camerele din casa ta.


Hol deschis cu bucataria – Idei creative de design

Exista multi oameni ce au optat pentru a desfiinta peretele care era intre hol si bucatarie. Acest lucru este des intalnit mai ales in apartamentele blocurilor deoarece ofera senzatia unui spatiu mai mare, mai incapator.

Amenajeaza si tu un hol deschis cu bucataria pentru a te bucura de o incapere mult mai incapatoare si mai luminoasa. Daca doresti, poti alege un delimitator format din bucati de lemn. Acesta va oferi spatiului o eleganta superba.

Cum sa faci ca un hol ingust sa fie decorat superb

Ce trebuie sa stii despre amenajarea holului de la intrare

Culori aprinse, absolut superbe pentru living room-ul casei tale

Amenajarea confortabila, placuta si comoda a unui living room micut

sursa foto: Pinterest