Amenajarea unui spatiu de joaca pentru copii in gradina casei

0
3723
spatiu de joaca

Amenajarea unui spatiu de joaca pentru copii in gradina casei

Cum facem sa ii bucuram pe cei mici si sa le amenajam spatii pentru joaca cu un buget mic, in acelasi timp? Va invitam sa vedeti aici o multime de idei frumoase.


Nu ai nevoie de sume uriase pentru a realiza aceste proiecte. De fapt, ai nevoie de sume foarte mici pentru a realiza celor mici un loc de joaca mai mult decat frumos in gradina!
Cu doar cativa paleti din lemn, poti realiza in gradina casei voastre un astfel de spatiu frumos.

Ai nevoie de cativa metri patrati pentru ca ei sa fie fericiti

Acum ca au intrat in vacanta, cei mici vor avea mai mult timp la dispozitie pentru a se juca. Tu nu ai nevoie decat de putin timp liber si de cativa metri patrati pentru ca ei sa fie fericiti. Foloseste astfel de paleti din lemn pentru a le amenaja o bucatarioara frumoasa in gradina.

Spatiu dedicat relaxarii

Pentru pasionatii de masini, poti amenaja si un loc cu nisip, tractorase sau alte jucarii haioase. 


Daca vrei sa transformi paletii in ceva util, poti sa amenajezi si un adapost pentru biciclete sau pentru jucariile celor mici.

 

Coloreaza paletii

Pentru un plus de culoare in gradina casei tale, vopseste paletii si coloreaza spatiul. Realizeaza pentru ei sau pentru tine un loc in care sa te relaxezi. Ai nevoie de o masuta pe care o poti realiza dintr-un cauciuc vechi de masina vopsit, iar scaunele pot fi facute din lemn. De asemenea, poti opta si pentru o bancuta realizata tot din paleti din lemn.

Cine nu iubeste leaganele? Ei bine, cu totii le iubim si cu totii pretuim momentele in care ne dam in leagan. In copilarie, as putea spune ca aceasta era activitatea mea preferata. Haideti sa ne aducem aminte de copilarie si sa construim pentru cei mici astfel de spatii pentru a se recrea.


sursa foto