Amenajari cu piatra naturala pentru o curte spectaculoasa, unica

0
15490
piatra naturala

Amenajari cu piatra naturala pentru o curte spectaculoasa, unica

Piatra naturala transforma orice spatiu banal in unul spectaculos, absolut superb. De aceea, suntem convinsi ca aceste proiecte va vor inspira.


Nici nu incape indoiala ca viata la curte este mult mai buna decat viata la bloc. De aceea, daca si tu ai un astfel de spatiu la curte, invata sa il ingrijesti si sa il decorezi pe placul tau astfel incat acest loc sa fie unul de vis pentru tine si cei dragi.

Curtea este locul in care petreci o multime de timp, mai ales odata cu venirea primaverii. De aceea, acest loc trebuie amenajat astfel incat sa poti lucra in curte, dar si sa poti sa te relaxezi intr-un spatiu superb.

Decorarea curtii cu piatra naturala

Sa decorezi curtea cu piatra este mai mult decat o incantare pentru privirile musafirilor. Curtea se va transforma intr-un spatiu mult mai frumos, mai atragator si mai relaxant daca este decorata frumos.


De aceea, te invitam sa te inspiri din galeria foto de mai jos pentru a pava aleile cu piatra, indiferent de modelul pe care il alegi.

Amenajari cu diferite forme de piatra

Daca iti doresti forme diferite, frumoase si atragatoare pentru aleile tale, poti alege de la floricele, stelute, pana la inimioare, dar si multe altele. In acest mod, vei avea o curte superba.

Aleea este prima pe care o vad musafirii, dar si prima care iti va atrage atentia atunci cand iesi din casa. Poti alege amenajarile cu pietre mici, medii, dar nu uita sa combini si nuantele acestor frumoase pietre.


piatra naturala

Amenajari cu piatra naturala pe langa copaci

Piatra naturala poate sa scoata in evidenta orice spatiu banal, chiar si copacii simpli pe care ii ai in curte. De aceea, aceste idei pe care ti le-am prezentat mai jos pot fi puse in aplicare in orice curte, indiferent de dimensiunile ei.

Combina materialele

Materialele naturale precum piatra, lemnul si altele de acest fel pot fi combinate deoarece se potrivesc de minune impreuna. Opteaza pentru un gard de lemn si pentru o alee realizata din piatra si vei avea o gospodarie absolut fantastica.

sursa foto: Pinterest