Amenajari pe verticala – Gradini fabuloase realizate pe fatada cladirilor

0
544

Amenajari pe verticala – Gradini fabuloase realizate pe fatada cladirilor

La astfel de proiecte ajungem doar cu privirea sau numai cu gandul, insa ideea in sine este una foarte buna. Despre ce este vorba? Despre amenajari pe verticala, doar ca de data aceasta este vorba despre cele la scara mare. Departe de noi putinta de a le realiza, dar incet…incet conceptul ar putea prinde si la noi. Sigur ati vazut astfel de proiecte, nu pe fatada blocurilor, ci pe acoperisul ultimului etaj. Si bine au facut cei care au ales sa aiba o astfel de zona verde in preajma casei.


Pentru ca toti iubim natura si ne dorim cat mai multa verdeata in jurul nostru, dar nu avem unde sa plantam atatea flori cate ne plac, priviti atunci cum altii au gasit o solutie ingenioasa de a crea bariere verzi si nu oriunde ci pe fatadele cladirilor impunatoare din marile orase ale lumii. Cu un sistem de irigare bine gandit si bine pus la punct, plantele nu vor suferi de sete sau si nici nu vor fi invadate de insectele nedorite. Dar pana ajungem sa avem si noi astfel de proiecte marete, nu ne ramane decat sa le admiram. Priviti!

Insa odata si odata trebuie sa pornim si noi de undeva si vorba aceea “ nu se stie niciodata de unde sare… ideea”. Iata ca altii au gasit-o suficient de interesanta si utila incat sa o puna in aplicare. Tocmai din acest motiv va invitam sa va spuneti parerea pe pagina noastra de facebook.

amenajari pe verticala 2

amenajari pe verticala 3

amenajari pe verticala 4

amenajari pe verticala 5

amenajari pe verticala 6

amenajari pe verticala 7

amenajari pe verticala 8

amenajari pe verticala 9

amenajari pe verticala 10

amenajari pe verticala 11

amenajari pe verticala 12

amenajari pe verticala 13

amenajari pe verticala 14

amenajari pe verticala 15

amenajari pe verticala 16

amenajari pe verticala 17

amenajari pe verticala 18

amenajari pe verticala 19

amenajari pe verticala 21

via