Amenajati gradina cu ornamente din paleti – 19 idei de decoruri rustice

0
11218

Amenajati gradina cu ornamente din paleti – 19 idei de decoruri rustice

Inca mai aveti timp vara aceasta sa amenajati gradina cu ornamente confectionate din paleti. De ce paleti din lemn? Pentru ca sunt o categorie de material ieftin si usor de procurat. Dar ce puteti face dintr-un astfel de palet? Ei bine, daca nu stiti, va invitam sa aruncati o privire peste aceste idei practice.


Cum amenajati gradina cu paleti din lemn – Idei creative

A amenaja gradina cu paleti din lemn este impropriu spus. De ce impropriu? Deoarece asta nu presupune asezarea lor prin toata curtea, ci inseamna a-i folosi intr-un mod creativ.

amenajati gradina

Calitatea lemnului folosit la confectionarea paletilor

Bineinteles ca articolul de astazi nu este despre calitatea lemnului folosit la confectionarea paletilor, de aceea nici nu vom insista prea mult pe acest subiect. Insa paletii in sine sunt ideali ca idei de suporturi pentru ghivecele cu flori. Priviti!

amenajati gradina amenajati gradina

Idei de amenajari cu jardiniere din paleti

Confectionarea jardinierelor din paleti nu este o operatiune chiar atat de grea pe cat s-ar crede. Si nu spunem asta dandu-ne drept niste mesteri priceputi, pentru ca nici macar amatori nu suntem, ci pentru ca imaginile de astazi ne arata cat de simplu sunt de realizat. Nu ne credeti? Iata!


Indiferent de felul cum amenajati gradina, ideea este aceeasi. Sa fie plina de flori colorate

Am spus de multe ori si o vom mai spune, ca cele care coloreaza si infrumuseteaza gradina sunt florile decorative. Fie ca vorbim de muscate, petunii sau craite, toate sunt deosebite si putem crea cu ajutorul lor o multime de decoruri minunate. Priviti si inspirati-va din imaginile de mai jos!

Idei de a transforma paletii din lemn in minijardiniere pentru flori

Idei de a accesoriza decorurile cu felinare din metal sau colivii in miniatura.

O idee deosebita de decor rustic

sursa foto: pinterest