Apa de gură și întrebuințările ei extrem de utile în gospodărie

Apa de gură și întrebuințările ei extrem de utile în gospodărie

Apa de gură te ajută să îți împrospătezi respirația și să îți cureți cavitatea bucală. Aceasta este nelipsită din orice casă, fiind ideală pentru igiena orală. Mai mult decât atât, apa de gură poate fi folosită și la multe alte activități din gospodăria ta.


Adaugă apă la spălatul rufelor

Apa de gură poate fi extrem de folositoare atunci când vine vorba de șosete. Șosetele mirositoare sunt adesea pline de bacterii și ciuperci rezistente la spălat. Adaugă o cană de apă de gură în mașina de spălat pentru a le curăța.

Curățarea toaletei

Toarnă un sfert de cană de apă de gură alcoolică în vasul de toaletă. Lasă totul să acționeze timp de jumătate de oră, apoi freacă cu o perie specială și trage apa. Germenii vor fi distruși, iar vasul va străluci de curățenie.

Înlătură mirosul de transpirație

Deodorantele obișnuite maschează mirosurile neplăcute de transpirație, dar nu fac mare lucru pentru a înlătura cauza problemei.


Pentru a scăpa de bacteria care provoacă mirosul de transpirație, folosește apă de gură. Înmoaie un tampon de vată în apă de gură pe bază de alcool, fără zahăr și tamponează de la axila, dar nu imediat după ce te-ai ras.

Dezinfectarea unei tăieturi

Apa de gură este ideală deoarece poate fi folosită pentru a dezinfecta o tăietură sau rană superficială. În trecut, soluția era folosită cu succes ca antiseptic pentru operațiile chirurgicale.

Eliminarea mătreții

Pentru a scăpa de mătreață, tot ce trebuie să faci este să îți speli părul cu un șampon obișnuit. Apoi, clătești cu apă de gură alcoolică. Poți să folosești apoi și balsamul obișnuit pentru ca mirosul părului tău să fie unul plăcut.


3 Moduri extrem de creative prin care poți refolosi condimentele

Aspirina, mai mult decat o pastila – Cum o poti folosi in moduri neconventionale

6 Lucruri utile si eficiente pe care le poti face cu folia de aluminiu

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI