Apartament modern de 3 camere cu design elegant, intins pe 61 metri patrati

0
733
apartament modern

Apartament modern de 3 camere cu design elegant, intins pe 61 metri patrati

Proiectarea si amenajarea unui apartament modern de 3 camere, intins pe 61 metri patrati, poate fi o adevarata provocare chiar si pentru un profesionist. Fie ca vorbim de o garsoniera mica, de doar 30 de metri patrati sau de un apartament ceva mai mare, asa cum este acesta intins pe o suprafata de peste 60 de metri patrati, amenajarea consta atat in confort, cat si intr-un decor practic, eficient.


Inspira-te din galeria foto, descopera cum poti sa amenajezi apartamentul intr-un stil modern si lasa-te inspirat de notele elegante, contemporane si de detaliile de lux ce imbraca stilul apartamentului.

Apartamentul este modern, iar design-ul incaperilor necesita o redecorare a intregii casei. Camerele sunt simple, dar se asorteaza una cu cealalta, iar design-ul este unul absolut superb, modern si contemporan.

Holul simplu, decorat cu un pantofar mic si o oglinda mare

Pe hol accentul a fost pus pe o oglinda mare, oglinda care este atat practica, cat si estetica. Pantofarul mic este extrem de util, iar nuantele peretilor sunt ceva mai inchise la culoare. Cu toate acestea, oglinda mare si lumina dispusa pe tavan ajuta la marirea incaperii din punct de vedere vizual.


Dormitorul confortabil este amenajat cu un birou practic

Daca esti genul de persoana care lucreaza de acasa, in dormitor poti amenaja un astfel de birou practic. Inspira-te din sfaturile de aici pentru a amenaja un birou acasa si descopera cum poti imbuna utilul cu placutul intr-o astfel de incapere precum este dormitorul.

Baia, un spatiu practic, dar amenajat in linii moderne

Baia este o incapere amenajata in linii moderne, cu accente calde de maro. Culoarea superba se vede frumos deoarece este combinata cu un alb curat, pur. Caloriferul este simplu, iar pe acesta se poate depozita rapid si un prosop.

Living room amenajat intr-un spatiu deschis cu bucataria

Pentru a da impresia unui spatiu mai mare, mai aerisit, living room-ul este amenajat intr-un spatiu deschis cu bucataria. S-a optat pentru o mobila de bucatarie alba, simpla, dar extrem de eleganta.


Dulapurile se deschid fara efort, printr-o simpla atingere. Manerele sunt de domeniul trecutului, iar design-ul modern al bucatariei impreuna cu nuantele deschise ale mobilierului creeaza un spatiu absolut superb, fantastic.

In living room s-a optat pentru decorarea unui perete cu muschi si licheni decorativi. Acestia te scapa de microbi, bacterii, nu necesita ingrijire sau udare si sunt excelenti pentru ca denota un stil eco, natural.

Zona de dining este amenajata cu o masa ovala, iar scaunele galbene dau un aer fresh acestui spatiu. Mai mult decat atat, zona de luat masa este scoasa in evidenta cu ajutorul culorilor aprinse, dar si prin intermediul corpurilor de iluminat pozitionate chiar deasupra acestei mese.


sursa foto: design-homes