Aranjamente cu flori colorate in ghivece pentru curte, terasa si balcon

0
1854

Aranjamente cu flori colorate in ghivece pentru curte, terasa si balcon

O mana de flori colorate in ghivece iti face ziua mai frumoasa, dar infrumuseteaza si curtea, gradina sau balconul casei tale.


Beneficiile ingrijirii florilor sunt multiple, iar unul dintre aceste beneficii este faptul ca te indeamna sa petreci mai mult timp afara. Te deconectezi de tehnologie, te bucuri de plante si de frumusetea acestora si le cresti pentru a colora curtea.

Ofera umbra

Este drept ca plantele crescute in ghivece nu ofera umbra, in general. Cu toate acestea, poti incepe cu wisteria sau glicina crescuta in ghiveci, planta pe care sa o transferi apoi in sol. Aceasta face umbra in curtea ta si te bucura cu flori colorate si mari.

Curata aerul

Cu totii stim ca plantele ofera oxigen. De aceea, ele sunt extrem de importante pentru noi, oamenii, dar si pentru animale si pentru intreaga planeta. Daca le pozitionezi in apartament, plantele te vor ajuta sa cureti aerul.


Frumoasele plante sustin viata, iar din acest motiv te incurajam sa le cresti oricand ai ocazia.

Imbunatatesc relatia noastra cu natura

Sa ai plante reprezinta o adevarata placere. Acestea te aduc cu un pas mai aproape de natura. De aceea, te vor ajuta sa iti imbunatatesti relatia cu plantele, cu tot ceea ce inseamna mediul inconjurator.

Vei avea o viata mai armonioasa, mai fericita pentru ca plantele au puterea de a te ajuta sa scapi de stresul din viata de zi cu zi. Sa ai plante vii inseamna sa iti imbunatatesti calitatea vietii si sa te bucuri de aceasta noua apropiere de plante si de mediul inconjurator.


Aranjamente spectaculoase cu flori rosii, culoarea superba pasiunii

Ingrasamant preparat acasa pentru plantele tale ce vor inflori bogat

Ce flori roz, superbe pot sa iti infrumuseteze gospodaria

Muscatele, cele mai apreciate flori, indiferent de anotimp

sursa foto: Pinterest