Aranjamente cu flori frumoase pentru o curte deosebita

0
835

Aranjamente cu flori frumoase pentru o curte deosebita

Amenajeaza-ti gospodaria cu flori colorate pentru a te bucura de o curte deosebita, o curte plina cu ornamente spectaculoase.


Ornamentele cu flori frumoase sunt pentru curtea ta o modalitate deosebita de aia iti scoate in evidenta spatiul. De la florile pozitionate pe arcade din lemn, pana la plantele ce cresc in sol, toate acestea sunt ideale pentru a face ca gospodaria sa fie mai frumoasa, mai colorata, mai prietenoasa.

Cum plantam in gradina trandafirii crescuti in ghiveci si trandafirii doar cu radacina

Florile pozitionate deasupra unui spatiu de relaxare

Daca vrei sa amenajezi in curtea ta un spatiu de relaxare cu masuta, scaune si poate si o umbrela, deasupra acestuia poti sa construiesti o pergola din lemn. Cu ajutorul acestei pergole, vei crea spatiul ideal pentru ca plantele cataratoare sa creasca. Planteaza aici glicina sau Mana Maicii Domnului si ele vor creste sprijinindu-se de pergola din lemn.

Mana Maicii Domnului, planta care ne imbie cu mirosul ei fantastic

In acest fel, vei creat un spatiu de relaxare pentru tine, cat si un loc prielnic pentru ca plantele tale sa creasca. De asemenea, umbra este mai mult decat binevenita intr-un loc de relaxare din curtea ta, mai ales pe timp de vara.


Florile pozitionate deasupra portii tale

Ca o modalitate de a spune „Bun venit!” musafirilor tai, florile frumoase pozitionate deasupra portilor tale ii cheama in curte pe musafiri. Ele sunt frumoase, fac primirea mai colorata, dar si mai inmiresmata. De asemenea, florile pozitionate in acest mod se pot sustine de o arcada din lemn pentru a creste frumos.

Inspira-te si din galeria foto pe care am pregatit-o pentru tine pentru a realiza cele mai frumoase aranjamente colorate in curtea casei tale.

4 Trucuri pentru trandafiri superbi, ce infloresc bogat si impunator

sursa foto: Pinterest