Aranjamente din dovleci – 18 idei de decoruri colorate de toamna

Aranjamente din dovleci – 18 idei de decoruri colorate de toamna

Toamna este anotimpul care ne impresioneaza cel mai mult. Sau cel putin pe noi. Ne impresioneaza cu multitudinea de peisaje. Ne impresioneaza cu florile sale colorate. Ce inseamna asta?! Inseamna ca toamna este un anotimp minunat. Minunate sunt si aceste idei de aranjamente din dovleci pe care ni le putem realiza cu usurinta.


Decoruri colorate in gradina – Aranjamente din dovleci

Nu vrem sa cuprindem in aceste randuri cate bogatii ne ofera toamna. Bogatii ale pamantului, oferite cu generozitate de spectaculoasa toamna. Roade bogate din care putem realiza cu usurinta decoruri colorate. Colorate precum dovlecii de exemplu. Rotunzi, lunguieti, viu colorati, dar mai ales gustosi, dovlecii sunt roadele toamnei pe care le putem folosi la realizarea unor ornamente spectaculoase de sezon.

aranjamente din dovleci aranjamente din dovleci

Darurile toamnei transformate in decoruri spectaculoase – Aranjamente din dovleci

Revenind la decorurile din dovleci, va mai spunem ca in combinatie cu florile de sezon, flori precum tufanelele, se pot realiza aranjamente deosebite. Aranjamente care ne infrumuseteaza si ne coloreaza atat exteriorul cat si interiorul. Nu stiti cum sa incepeti un astfel de proiect creativ? Inspirati-va din imaginile de mai jos.


aranjamente din dovleci aranjamente din dovleci

Accesorii pe care le putem folosi creativ – Ornamente de sezon

Sunt o multime de alte accesorii din care putem face ornamente spectaculoase de sezon. Felinarele, recipientele din metal sau laditele din lemn fiind doar cateva dintre ele. Iata!

aranjamente din dovleci aranjamente din dovleci

Refolosim creativ vechile scari din lemn – Idei de decoruri de toamna

Sunt obiecte pe care daca nu le refolosim creativ, stau uitate printr-un colt de magazie. Ca de exemplu scarile din lemn. Iata asadar un bun prilej sa ne folosim de bogatiile toamnei, astfel incat sa ne bucuram de decoruri minunate in curte si in gradina.

Nu vrem sa incheiem fara sa va reamintim ca puteti posta pe pagina noastra impresii si comentarii referitoare la aceste idei de a infrumuseta gradina cu decoruri minunate de toamna.


 

sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI