Aranjamente din flori care dau culoare si infrumuseteaza ferestrele casei

0
2569

Aranjamente din flori care dau culoare si infrumuseteaza ferestrele casei

Ramanem in compania florilor si ne alaturam primaverii cu aceste idei de aranjamente din flori. Aranjamente simple care infrumuseteaza si dau culoare ferestrelor casei. Dar nu numai. Am spus nu numai, in ideea in care astfel de jardiniere pot infrumuseta si marginea balustradelor de la balcon, de exemplu.


Dar de ce aranjamente din flori?

O intrebare cu o multime de raspunsuri. De exemplu, pentru ca florile atrag privirea oricui. Sau pentru ca nu ne putem inchipui primavara fara flori. Un alt raspuns ar fi pentru ca nu ne putem imagina primavara fara culoare in jurul ei. Culoare care inseamna pentru noi peisaje minunate. Culoare care inseamna spectacolul primaverii. Un spectacol gratuit la care asistam in fiecare an. Un spectacol care aduce pe scena rand pe rand toate florile primaverii cu un singur scop. Acela de a ne mangaia privirea si de a ne bucura de ele in fiecare zi.

aranjamente din flori aranjamente din flori aranjamente din flori

Jardiniere cu flori la fereastra – Idei de amenajari

Pana acum ne-am ocupat de gradina, dar iata ca a sosit momentul sa evidentiem si ferestrele casei. Iar singurul mod in care putem aduce o bucatica de gradina mai aproape de noi, il reprezinta jardinierele. Jardiniere cu flori care pot schimba designul casei intr-o clipa.

aranjamente din flori aranjamente din flori aranjamente din flori aranjamente din flori aranjamente din flori aranjamente din flori aranjamente din flori aranjamente din flori aranjamente din flori aranjamente din flori

Cum plantam rasadurile in jardiniere – Idei practice

Cum se planteaza rasadurile in jardiniere stie toata lumea. Altceva vrem noi sa subliniem. Si anume faptul ca semintele de flori sau rasadurile ar trebui plantate intr-o oarecare ordine, si nu la intamplare asa cum facem de obicei. De exemplu, florile curgatoare se planteaza pe marginea exterioara a jardinierei, cea pe care vrem sa o evidentiem, iar cele pitice pe mijlocul ei. Dar pentru asta am ales cateva imagini din care sa ne inspiram, imagini care ne explica pe larg cum ar trebui sa procedam. Iata!


Ce fel de flori putem planta in jardiniere

Nu exista flori pe care sa nu le putem planta in jardiniere pentru fereastra. Dar ar trebui sa le evitam pe cele care se dezvolta pe verticala.

sursa foto: Pinterest