Aranjamente florale in ghivece mari care dau gradinii culoare

0
1882

Aranjamente florale in ghivece mari care dau gradinii culoare

Daca ar fi sa descriem in cuvinte vara, am spune asa. Sensibila, frumoasa, extrem de colorata, parfumata si plina de caldura, vara inca nu ne paraseste. Mai sta sa admire ceea ce ea a adus in bagaje. Flori, gaze, pomi, iarba verde, ploaie, raze de soare si multa culoare. Cu alte cuvinte. Peisaje minunate. Minunate sunt si aceste idei de aranjamente florale in ghivece mari care dau gradinii un farmec aparte. Farmecul verii.


Aranjamente florale in ghivece mari – Idei creative

Vara este un anotimp pe care il adoram. Il adoram pentru razele de soare. Dar si pentru norii de pe cer. Pentru picaturile de ploaie, dar si pentru ca este colorat. Il adoram pentru parfumul din gradina, dar si pentru ciripitul pasarilor. Il adoram pentru ca ne inveseleste gradina. Dar si pe noi.

aranjamente florale in ghivece aranjamente florale in ghivece

Cum sa decoram gradina cu ghivece de flori – Proiecte de vara

Curgatoare, cataratoare, inalte, pitice, dar in mii de culori, florile sunt cele care dau savoare verii. Savoare pe care o simtim in miroul trandafirilor, in albul florilor de clematite sau in rosul sangeriu al muscatelor. De aceea credem ca cel mai simplu mod de a amenaja gradina il reprezinta aranjamentele din flori. Flori fara de care gradina nu ar fi spectaculoasa.

aranjamente florale in ghivece aranjamente florale in ghivece

Cum sa realizam decoruri minunate in gradina

Creativitate mai inseamna si frumusete. Frumusetea naturii inconjuratoare. Frumusetea verii. Cat despre felul cum putem realiza decoruri minunate in gradina, credem ca nu mai este nimic de spus, deoarece imaginatia este cea care lucreaza in locul nostru. Priviti!


aranjamente florale in ghivece

Flori companioane care dau gradinii un farmec aparte

Toate florile sunt companioane. Se infrumuseteze una pe alta, in afara de una singura. Trandafirul. Constient fiind de frumusetea sa, trandafirului ii place sa domine. Cere si vrea libertate in gradina. Libertatea de a-si etala cu gratie forma, culoarea, dar mai ales parfumul. Un parfum inconfundabil.

aranjamente florale in ghivece aranjamente florale in ghivece aranjamente florale in ghivece aranjamente florale in ghivece aranjamente florale in ghivece aranjamente florale in ghivece

 

sursa foto: Pinterest