Aranjamente spectaculoase din flori si nisip decorativ – Idei creative

0
4632

Aranjamente spectaculoase din flori si nisip decorativ – Idei creative

Fie le realizam pentru a ne infrumuseta casa cu ele sau pentru un eveniment special din viata noastra, aranjamentele florale sunt toate la fel. Adica minunate din punct de vedere estetic. Si pentru ca este vara iar toata gradina este verde, propunem sa urmarim in imaginile de astazi idei de a realiza aranjamente spectaculoase din flori. Dar nu orice fel de aranjamente, ci unele la care nisipul decorativ este accesoriul principal.


In afara de nisipul decorativ mai avem nevoie si de alte accesorii la indemana. Spre exemplu, recipientele din sticla sunt ideale pentru a realiza decorul respectiv. Bolurile si vazele din sticla sunt doar cateva dintre ele.

aranjamente spectaculoase din flori

Boluri din sticla avem, flori avem, intrebarea este de unde cumparam nisip decorativ. Tot internetul ne ajuta. Daca il vom cauta sub aceasta denumire vom observa ca sunt o multime de firme care il comercializeaza in diverse granulatii, incepand de la cel mai fin nisip si pana la cel de marime mai mare. Cat priveste culorile, nici nu mai deschidem acest subiect, deoarece se gasesc intr-o gama variata de nuante.

aranjamente spectaculoase din flori

Cum cream modele pe nisipul din vas

Pentru a evidentia decorul poate ca nu ar fi rau sa realizam si cateva modele pe nisipul decorativ. Cum facem asta? Simplu. Folosindu-ne de varful unui pix sau al unui creion sau folosindu-ne de orice alt obiect care lasa o amprenta. Priviti!


aranjamente spectaculoase din flori

aranjamente spectaculoase din flori

Cum realizam aranjamente spectaculoase din flori si nisip decorativ

Modul de aranjare este simplu. Se intercaleaza in recipient straturile de nisip colorat, iar deasupra se aseaza diverse specii de flori. Ideale sunt plantele de aer deoarece dupa cum bine stiti ele nu se planteaza in pamant. Iar daca vreti sa stiti mai multe despre aceasta floare spectaculoasa puteti afla mai multe vizitand acest articol.

sursa foto