Aranjamente spectaculoase pentru masa de Craciun

0
583

Aranjamente spectaculoase pentru masa de Craciun

Iata cum sa iti astepti musafirii cu aceste aranjamente ce iti fura privirea si iti cucereste inima. Alege-le si tu pentru masa de Craciun.


Insspira-te si din galeria foto pe care am pregatit-o pentru tine astazi. In acest fel, vei pregati pentru cei dragi ornamente absolut superbe, ornamente ideale pentru Craciun. Aceste ornamente sunt pozitionate in centrul mesei, ele fiind decorul perfect pentru masa festiva.

Aranjarea mesei de Craciun

Pe langa preparatele gustoase, pe masa avem nevoie si de ornamente. Ele nu doar ca fac decorul mai primitor, dar ajuta si preparatele sa fie asezate intr-un ornament fantastic. In acest fel, orice preparat va parea mult mai gustos.

Nu uita de tacamurile elegante, de paharele frumoase, insa nu uita si sa pozitionezi pe masa servetele sau alte decoratiuni cu tematica festiva.


Idei pentru a prepara o mancare de Craciun nu doar apetisanta, ci si frumoasa

Vesela cu tematica de Craciun

Farfuriile, dar si canile si paharele pot fi alese cu tematica de Craciun. Ele vor infrumuseta si vor inviora masa si o vor colora, punand in evidenta frumusetea acesteia.

Alege pahare rosii, servetele in aceleasi nuante, dar nu uita si sa pui cateva crengute de brad pe masa ta de Craciun.

Idei noi, spectaculoase si atragatoare pentru o salata de boeuf ca la carte

Foloseste decoratiuni de brad

Ornamentele pentru brad nu sunt facute exclusiv pentru acest frumos decor, ci pot fi folosite si pentru a fi pozitionate pe masa de Craciun. De aceea, le poti aranja si tu pe masa festiva pentru a face ca ea sa fie mai frumoasa.


Centrul mesei poate fi decorat cu globulete de brad, dar si cu lumanari parfumate. Mirosul lumanarilor parfumate schimba intreg decorul si il face mai placut. Inspira-te si din proiectele de aici.

sursa foto: Pinterest