Aranjamente umitoare cu muscate pentru un balcon de vis

0
21234
aranjamente umitoare cu muscate

Aranjamente umitoare cu muscate pentru un balcon de vis

Pentru a avea un balcon de vis vara aceasta, opteaza pentru astfel de aranjamente umitoare cu muscate. Sunt spectaculoase.


Cred ca toata lumea iubeste muscatele. Sunt frumoase, bogate, au flori uimitoare si culori spectaculoase. Mai mult decat atat, muscatele au perioade de inflorire indelungate. Sunt unele dintre cele mai raspandite plante din lume si se gasesc atat in gradina, cat si in balcoanele apartamentelor.

Ingrijirea muscatei din ghiveci

Muscata este o floare ce iti atrage privirea prin florile ei superbe. Exista cateva trucuri de care sa tii cont pentru a provoca inflorirea la muscate, insa astazi vreau sa discutam despre cum ingrijesti msucata din ghiveci.

Muscatele au nevoie de lumina naturala, asa ca pozitionarea lor pe balcon este o idee foarte buna. Cu toate acestea, ai grija ca vara, atunci cand temperaturile sunt caniculare, sa nu le pozitionezi in bataia directa a razelor de soare.


Tot pe timp de vara, muscata trebuie udata zilnic, dar nu cu foarte multa apa. In zilele caniculare, ghivecele se scufunda in apa pentru perioade scurte de timp. Atunci cand il scufunzi in apa, ai grija ca apa sa nu atinga florile deoarece le deterioreaza.

Daca poti sa strangi apa de ploaie pentru a uda muscata, ar fi excelent. Daca nu, apa pe care o folosesti pentru a uda muscatele trebuie sa fie la temperatura camerei.

In ceea ce priveste solul, muscatele au nevoie de un sol cu pH de 6 sau 6,2 si de un pamant fertil. Foloseste si substrat care consta intr-un amestec de mranita, pamant de frunze, pamant de gradina si nisip.


In acest fel, te vei asigura ca ai muscate absolut spectaculoase, pozitionate pe balconul casei tale. Inspira-te din galeria foto de mai jos pentru a vedea cum poti sa ai si tu muscate superbe, amenajate astfel incat sa atraga toate privirile.

poze via: MyDesiredHome