Aranjarea prosoapelor in baie – Modalitati elegante care ies in evidenta

0
5954
aranjarea prosoapelor

Aranjarea prosoapelor in baie – Modalitati elegante care ies in evidenta

Aranjarea prosoapelor intr-un mod elegant nu este deloc grea! Prosoapele in baie pot fi aranjate elegant atat pentru a pastra ordinea in incapere, cat si pentru bucuria musafirilor. Invata cum sa le aranjezi, astfel incat invitatii tai sa fie impresionati si baia ta sa arate foarte bine!


Alege rafturile fixate pe perete!

Rafturile fixate pe perete pot fi excelente pentru a aranja pe ele prosoape, dar si alte obiecte si lucruri din baie. Pentru a pastra un aspect frumos, ai grija sa folosesti cutii in care sa depozitezi sau recipiente de aceeasi culoare sau care sa se asorteze. Culorile multiple, diferite si ambalajele colorate vor face ca spatiul sa para aglomerat si inghesuit.

De aceea, cel mai bun sfat pe care putem sa vi-l dam atunci cand vine vorba de depozitarea in baie este sa alegeti recipiente care sa aiba aceleasi culori.

Aranjarea prosoapelor creativ!

Foloseste diferite materiale pentru a realiza fundite, dar pune-ti imaginatia la incercare si pentru a aranja prosoapele diferit in baie, ca in imaginile de mai jos.


Alege sa aranjezi prosoapele folosind doua modele de culori diferite, culori care sa fie in contrast. Poti opta pentru o culoare mai inchisa si una mult mai deschisa sau pentru albastru si roz, ambele fiind nuante placute, nu foarte aprinse.

Aranjeaza prosoapele sub forma de ursuleti!

Daca esti o persoana mai creativa, poti aranja prosoapele in forma de lebede, de ursuleti sau de elefanti, asa cum le gasim in unele camere de hotel. Gasesti pe YouTube diferite tutoriale care sa iti prezinte, pas cu pas, cum sa aranjezi prosoapele in acest fel.

Mai jos vei gasi un tutorial video care sa iti arate cum poti face acest lucru!


Daca este vorba de prosoape noi, acestea nu trebuie sa fie aranjate intr-un anumit fel deoarece ele ies in evidenta prin culoare si textura. De aceea, ai grija doar sa le aranjezi la vedere, astfel incat sa se vada frumos in baia ta.

sursa foto: Pinterest