Aranjarea superba a florilor in curtea casei tale – Idei spectaculoase

0
6599

Aranjarea superba a florilor in curtea casei tale – Idei spectaculoase

Scoate gospodaria in evidenta si invadeaza curtea cu aceste aranjamente spectaculoase de flori absolut magice, colorate. Florile sunt o parte absolut spectaculoasa a gospodariei tale, mai ales atunci cand vorbim de o curte micuta. Aceste spatii devin mai prietenoase si mult mai primitoare, dinamice.


Curtea este locul unde, daca ai amenajat o zona de relaxare, poti sa iti bei cafeaua si sa te bucuri de inceputul de zi. De aceea, acest loc trebuie folosit atat pentru a planta cateva fructe, legume, dar si pentru a planta flori. In acest fel, te vei simti in curtea casei tale ca intr-un loc deosebit de relaxant.

Amenajarea florilor pe verticala

Folosind un sistem realizat din lemn sau metal, poti aranja o astfel de gradina verticala de flori. Plantele se ingrijesc mult mai usor daca sunt pozitionate pe verticala.

Mai mult decat atat, arata absolut superb. Descopera si aceste idei de flori aranjate pe verticala, ca pe un pat absolut spectaculos.


Trandafirii iti infrumuseteaza curtea – Aranjarea superba a florilor

Ce floare mai frumoasa poate sa iti infrumuseteze curtea decat trandafirul? Este populara, una dintre cele mai iubite flori din lume, ideala pentru curtea ta.

Fie ca vorbim de trandafiri roz, rosii sau galbeni, acestia au un miros absolut imbatator, miros care te va cuceri pe loc.

Florile aranjate ca intr-o cascada superba

Poti realiza o cascada superba de flori folosind un butoi din lemn sau chiar un ghiveci mai mare. Pozitionat intr-o parte vei putea sa realizezi un decor absolut superb. Florile tale vor parea ca sunt aranjate ca intr-o cascada absolut superba, incantatoare.


Alege flori colorate precum petunii sau begonii pentru o curte deosebit de frumoasa. Ele iti vor face decorul mai frumos si curtea mai spectaculoasa.

Magie in curtea ta cu ajutorul acestor aranjamente-cascada superbe

sursa foto: Pinterest