Arbusti decorativi in nuante de magenta, roz, mov, o explozie de culoare

0
1233

Arbusti decorativi in nuante de magenta, roz, mov, o explozie de culoare

Cum sa iti amenajezi curtea cu arbusti decorativi ce iti ofera o explozie de culoare, o adevarata placere atunci cand vine vorba de plante decorative.


Arbustii ornamentali sunt plante absolut superbe, plante ce pot fi plantate in propria gospodarie pentru o raza de soare in plus.

Plantarea arbustilor ornamentali in propria curte

Hibiscus syriacus este un arbust ornamental ideal pentru curtea ta, fiind perfect pentru a iti aduce culoare. El ne bucura cu florile sale de la inceputul verii pana toamna tarziu. Din acest motiv este si iubit de catre multe persoane ce locuiesc la curte.

Alege sa plantezi si tu hibiscus syriacus in curtea ta pentru a te bucura de o floare superba.


Glicina sau Wisteria este un alt arbust ornamental ce poate fi plantat in curtea casei tale. Culoarea este absolut superba, iar ingrijirea acestui arbust nu este deloc grea. Poti sa alegi plantarea lui in locuri cu soare pentru a te bucura de o planta cu adevarat frumoasa.

Ingrijirea Glicinei, un arbust absolut superb

Glicina sau Wisteria are nevoie sa fie pozitionata in spatii cu soare. Ea are nevoie de multa lumina, asa ca pozitionarea este una destul de importanta.

De asemenea, nu uita sa alegi culoarea preferata inainte de plantare caci glicina se gaseste in nuante de roz, albastru si alb. In ceea ce priveste necesitatile ei, planta are nevoie de taieri in mod regulat. In rest, nu are nevoie de ingrijiri mai deosebite decat plantele clasice.


Ofera-i apa, pozitioneaza planta astfel incat sa aiba parte de soare si ai grija sa o urmaresti mereu pentru a ii indeparta daunatorii, daca este cazul.

Vei avea curtea plina de flori superbe.

Aranjamente spectaculoase cu flori rosii, culoarea superba pasiunii

Infrumuseteaza ferestrele cu flori colorate, spectaculare

sursa foto: Pinterest